pondělí 31. srpna 2015

Seatree: Steam Essence Mask Sheet

Maska ze zakletého balíčku, který mi pošta vrátila zpět do Koreje a který mi musel testerkorea posílat znovu. Strašně jsem se na masku těšila. Vlastně mi bylo úplně jedno jaká bude, ten obrázek byl tak úžasný, že jsem jí prostě potřebovala. Ano jsem zvrhlík a hezké obaly si nechávám a časem s nima něco odekoruji.


Maska se vlastně moc neliší od jiných co jsem zkoušela. Stála 1000won, byla plátýnková, nacucaná tak akorát. Voněla malinko lépe než jiné masky, ale to bylo vše co jsem pozorovala před použitím.

Návod říkal, dát na čistý obličej, nechat 20min a pak sundat a zbytky emulze z masky vklepat do pokožky. Takže vlastně taky pořád to samé co u jiných masek. Jen s tím rozdílem, že tahle maska mi po nandání na obličej velmi příjemně seděla na čele a na bocích obličeje. Se zbytkem už to bylo horší. Posuďte sami.


Okolo očí to ještě taky šlo, ale ten nos....vůbec by nevadilo kdyby v téhle partii bylo víc plátna. Stejně tak ten kousek mezi pusou a nosem by mohl být větší. Asi je to uzpůsobený na asijský ksichtíky.

Po sundání vypadala pleť trochu zářivěji a vyživeněji, ale nic extra. Na to že je to Seatree, který považuji za trochu dražší značku, bych čekala něco výrazně zázračnějšího, rozhodně ne průměrný výsledek. Další masku od téhle firmy bych si pořídila zas jen kvůli hezkému obalu.

8 komentářů:

  1. Ten obal je neuvěřitelně roztomilý! Už jenom kvůli němu bych si tu masku pořídila, i přes její ne/funkčnost :D
    Opravdu dlouho jsem chtěla vyzkoušet plátýnkovou masku, tak jsem si objednala 3D Fruits Sheet Mask Super Berry od Misshy s tím, že to bude aspoň hezky vonět, když už nic jiného. Nakonec ani nevoněla a an obličeji vůbec nedržela :( A zrovna na nose mi byla větší, což bych u asijské masky vážně nečekala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se mi snad ještě nestalo aby mi maska na obličeji nedržela. Vždycky se díky vlhkosti nějak přicucne. Sem tam sice jsou trochu odchlíplé části, ale jinak drží. No možná o důvod víc na relaxaci v leže s posloucháním dobré hudby.

      Vymazat
  2. Rozkošný obal~ :3
    Hmm, jakou barvu mají teď tvé vlasy, smím-li se ptát? Mžourám tady na to foto a zdá se mi to do... tyrkysova? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ona je to taková modro-stříbrno-šedo-fialová a jelikož se vymývá, tak místy prosvítá i blond. Přemýšlím jestli se dobravit na fialovo nebo na modro. Barvy mě prostě baví.

      Vymazat
    2. Čtenářstvo žádá více fotek! :)

      Vymazat
    3. Sákryš to budu muset sehnat nějaký na kterých vypadám rozumně :)

      Vymazat
    4. Vlastně mě napadá, že mám video kde jsou ty vlasy nějak vidět https://www.youtube.com/watch?v=XDXAQHQzHK0

      Vymazat