úterý 4. srpna 2015

Shiseido: Therapino Oil Bar

Dva balzámy na rty, které jsem si kdysi dávno (ještě než jsem začala psát blog) vyhlídla na ebay. Jako je to fakt drahá sranda. V současné době se ebay cena pohybuje pomalu okolo 200kč za jednu tyčinku.

No já na ně narazila na nákupech v Japonsku a cenu si teda už nepamatuju, ale pravděpodobně to bylo míň (protože jinak by mi musela ruka upadnout). Růžová varianta je taková normální a modrá je mentolová.


Hmmm a hádejte co? Je to naprosto normální balzám na rty. Tedy ten mentolový po nanesení strašně příjemně štípe/chladí/prostě mentolí na rtech. Jenže to je tak všechno. Používala jsem je, když jsem měla rty rozpraskané i když jsem měla rty naprosto v pořádku. Ano nejsou špatné, nezhoršují stav věci, ale ani ho nějak rapidně nezlepšují. Což by za ty prachy měly!

Jsou to prostě jen obyčejné balzámy na rty v moc pěkném balení. Taky to jsou značkové balzámy na rty, protože prostě Shiseido. Ale to pořád neomlouvá tu ebayovou cenu. Hele kdysi mi přišlo, že za jelení lůj je maximální slušná cena 30kč. Od té doby jsem se posunula a zvykla si, že za pěkný balzám na rty jsem ochotná obětovat 100kč, ale za 200kč bych opravdu chtěla zázraky. Zázraky typu večer si namažu naprosto zničené rty a ráno je budu mít v pořádku.

Takže pokud po nich fakt toužíte a nikdo vám to nevymluví, klidně si je kupte. Mám kámoše co kupuje nějaký noname balzám v Penny za 20kč a když jsem ho zkoušela, tak mi přišel lepší než tyhle značkový krásky. Já si příště pořídím něco jiného za rozumnější peníz.

3 komentáře:

  1. Já už nejméně rok používám každičký den balzám od Sierra Bees, kakaový, který mě uchvátil jak svým složením (pouze extra panenský olivový olej, včelí vosk, olej ze semen slunečnice, vitamín E a kakaové máslo), tak svou vůní, certifikátem zaručujícím organičnost složek, vlastnostmi a cenou (kolem jednoho dolaru!).
    Přestože má spousta korejských značek různé krásné růžové obaly a voňavosti, já jsem našla svou lásku snad až do konce života a na důkaz tohoto rozhodnutí jsem si jich před týdnem objednala dalších osm O:) (A vlastně jsem za ně zaplatila jen zhruba tolik, kolik by mě stála polovina jednoho Therapino Oil Bar od Shiseido~ :3)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám jeden co jsem nafasovala zadarmo z iHerbu a rozhodně si na něj nestěžuju. Už na něm nemám nálepku, ale myslím že to byla varianta granátový jabko. Svojí práci dělá a hodně se mi líbí i velikostně. Asi jsem pozorovací střevo, ale všechny balzámy co mám mi přijdou skoro stejné (nepozoruju rozdíly v kvalitě údržby rtů). Takže jediný důvod proč bych do tohohle šla znovu je ta cena.

      Vymazat
  2. Prave som nacala limetkovy Carmex v tycinke, ten je naozaj super. Inak obycajna Balea alebo Labelo mi uplne stacia. Zatial najvacsi prepadak bol L'occitane s bambuckym maslom: ako by som si chcela natriet usta voskovou svieckou :)

    OdpovědětVymazat