čtvrtek 17. září 2015

Porovnání tužek Urban Decay a Etude House

Přiznejte se, kdo si ještě nevšiml, že jsem si založila youtube účet a sem tam se bavím natáčením videí. Není to žádná sláva, ale docela mě to baví. Je to trochu masochistické pak pozorovat ve videu sama sebe jak moc mi to nejde a jak nedokážu utvořit myšlenku nebo ukončit větu. Ale hlavně, že je sranda.

A jelikož jsem vám někde v komentářích tuším slíbila porovnání tužek Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil a Etude House Play 101 Pencil, tak tady je.


Pokud se někomu nechce na krátké vide dívat, tak mu to klidně shrnu. Kupte si 101 Play Pencil. Pokud toužíte vědět proč, tak budete muset přetrpět těch pár minut videa :-)



7 komentářů:

  1. Hodně zajímavé srovnání :)
    Also, tahle barva vlasů ti skvěle sedne a vytváří nádherný kontrast s tvým líčením, sekne ti to!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za pochvalu. Momentálně mám podzim a baví mě se malovat trochu do červena s tmavšími rty.

      Vymazat
  2. já mám moc ráda tužky od Avonu Chromes - zejména odstín Ultra Violet a Flashy Steel. Vydrží celej den, nerozmazávají se a v akci se dají koupit kolem 80Kč, takže já jsem spokojená. Jen mě mrzí, že už nejsou k dispozici některé další mé oblíbené odstíny.
    Jinak moc pěkné video i vlasy!

    OdpovědětVymazat
  3. ty jo, nějakou dobu, jsem tu nebyla a koukám, žes změnila barvu vlasů. Super.

    OdpovědětVymazat
  4. Mně by zajímalo, jestli....jsi zkoušela EH i na rty? a...jak dlouho ti ta tužka vydrží (samozřejmě tím pádem mě zajímá i četnost)? :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mně by zajímalo, jestli....jsi zkoušela EH i na rty? a...jak dlouho ti ta tužka vydrží (samozřejmě tím pádem mě zajímá i četnost)? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkoušela. Mám jen jednu, kterou jsem ochotná nosit na rtech, ale drží tam dost slušně. Samozřejmě hydratačním rtěnkám se nevyrovná. http://roztomilosti.blogspot.cz/2015/02/nejlepsi-rtenka-etude-hose-play-101.html

      Vymazat