úterý 29. září 2015

Pure Smile: Choosy lip mask - fruit

Vždycky jsem chtěla zkusit nějakou gelovou masku na rty. Vypadají hrozně vtipně. Máte velkou gelovou placku ve tvaru rtů a tu si připlácnete na vlastní rty. A pak by se měli dít zázraky. Jen musíte přetrpět že veškeré okolí se vám bude smát, protože vypadáte jako debil.


Masku jsem splašila v Yodobashi Camera v  Japonsku, ale na ebay jí najdete taky, stojí cca 70kč. Pokud máte rty v pořádku, nemá patrně smysl masku zkoušet a vystačíte si dál jen s balzámem. Pokud máte však rty trochu poškozené a suché, není maska vůbec špatná. Rty hezky zjemní a vyživí. U hodně problémových a suchých rtů pravděpodobně jedna maska zázraky neudělá, pravidelné používání by ale pravděpodobně nemělo být na škodu.

Když jsem si masku aplikovala, byli moje rty někde napůl mezi dobrým stavem a středním vyschnutím bez šupinek. Na čistých rtech by se maska měla nechat 5-30min. Nechala jsem jí raději 30min, přece nebudu plýtvat maskou a nechám jí co nejvíc vsáknout. Jo zezadu na obalu je nakreslené, že si můžete masku dát i na bradavky, což si nejsem jistá proč bych to proboha měla dělat.


Docela se mi líbilo jak maska voní, trochu jako červené jablko. Akorát mi teda vadí barva gelových rtů. Je to taková ta žlutá barva jakou mají starší dudlíky pro děti. Působí to na mě trochu odpudivě. Ale podle googlení to vypadá, že některé druhy masek jsou průhledné nebo světle růžové.

Výsledný efekt po sundání masky byl na první pohled nulový. Rty měli drobné vrásky a vypadali fakt pořád stejně blbě. Jedinné co bylo jiné, byl takový pocit jako by rty byli pěkně nacucané a vyživené. Je fakt, že aspoň půl dne jsem pak nepotřebovala balzám. Takže jeeej, přece jen to trochu něco dělá :-)

1 komentář:

  1. K produktu toho moc nereknu, existence takovychle veci mi prijde celkem zbytecna, ale musim rict, ze ty fialovy oci ti strasne slusi!

    OdpovědětVymazat