neděle 10. ledna 2016

Etude House: Perfect Brow Kit

Vykreslené obočí je poslední rok docela na vzestupu. I u nás se objevuje spousta setů na úpravu obočí. Ať už gelových, tuhých nebo tekutých. Mám tu pár produktů, které mě baví střídat. V poslední době si vážně užívám Etude House: Perfect Brow Kit.


Na ebay ho najdete od 180kč, což není moc velký rozdíl oproti setům prodávaným tady. Jenže Etude House vám za ty prachy nedá jen černou krabičku s obsahem, on vám dá tu krabičku v hezkém obalu. Na to mě užije, znáte to. Po sundání té pěkné papírové už to taková hitparáda není, ale pořád se mi to líbí víc než většina kitů z našich drogérií.


Na zadní straně najdete dokonce návod jak na to když chcete mít hezké obočí. Je to hezké, ale kdo si schovává papírový obal aby se na to mohl dívat? Bylo by lepší to umístit přímo na krabičku. Ta má mimochodem hodně zajímavou hnědo-vínovou barvu s takovým jakoby shimmerem. Má taky skvělé panty. Ačkoliv nemá žádné zacvakávání, skvěle drží zavřená a stejně tak skvěle se otvírá. S otvíráním věcí mám občas problém a když řeknu, že se něco dobře otvírá, tak to už je fakt něco.


V krabičce jsou tři barvičky vážící dohromady 8g. Asi si mám čím malovat obočí do konce života. Dokonce mi skvěle sedí i složení stínů. Ten zesvětlovací pod obočí v třpytivé šampaňské barvě je prostě super a klidně by ho mohlo být víc. Světlejší hnědou využiju pokud mám zrovna světlejší vlasy nebo náladu a tmavší se mi aktuálně hodí k tyrkysovým vlasům. Stíny krásně drží a jsou pigmentované tak akorát. Prostě paletka přesně pro mě.


Milá jsou i dvě udělátka na nanášení. Tuhý štěteček na stínování obočí kombinovaný s měkkým na zesvětlující stín pod obočí a takové to klasické pročesávátko. Světe div se, ale všechny tři jsou použitelné a dá se s nima to obočí celkem pohodlně namalovat. To je snad poprvé co v nějaké paletce je použitelný štětec.

Vlastně jediná nevýhoda co mě napadá je velikost paletky. Když člověk někam jede, nechce se mu tahat krabička 6x6cm, raději sáhne po tužce nebo řasence na obočí.

Tak a teď se pochlubte jaký triky na obočí používáte vy.

7 komentářů:

  1. Hezká krabička. Já už mám 3. rokem set na obočí od Urban Decay a jsem s ním moc spokojená. Dojde mi tak za další 3 a do té doby se snad nepřestane dělat. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta vypadá hezky! :)) A za ty peníze to vůbec není zlý nákup. Já sama obvykle střídám obyč paletku od essence, makeup revolution + mám obočenku od Alverde. Když potřebuju pak něco spešl, klidně využiji i matné oční stíny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stíny, občas i nematné využívám když chci mít barevné obočí. Jednu dobu mě bavil jemný nádech do růžova a když jsem měla šedivofialové vlasy, tak i do takového studeno modrofialova. ono když se to nepřežene, tak to moc není poznat, ale přesto to vypadá zajímavě a ladí to k vlasům.

      Vymazat
  3. Vypadá to moc pěkně, docela by mě zajímala fotka tímto upraveného obočí :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A sakryš, no to by nebyla moc dobrá fotka. Já a moje vykreslování obočí stylem, že tady čárnu, tady čárnu, jé já trochu přetahla tak to smáznu prstem...

      Vymazat
  4. Jé, doufala jsem ve fotku toho, jak to vypadá v praxi. =D Já mám něco podobného od (tuším) Catrice, ale v Koreji jsem ulovila děsně úžasnou tužku a řasenku od Aritaum: http://stat.ameba.jp/user_images/20150116/22/yumyumcookie/d2/ca/j/o0420041813191401133.jpg
    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/1a/55/8a/1a558a9afd709363be3202c9e5cbdd15.jpg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadaj hezky, ale přijdou mi děsně do červena. Já mám právě jednu tužku která je hnědá s nějakym podivným podtónem do červena a tu skoro nenosím protože v ní vypadám jak totální dement. K barevným vlasům jaké mám, to prostě nesedí

      Vymazat