středa 30. března 2016

Nejvíc hnusná a odporná maska ever

Musím se s vámi podělit o nejnovější negativní kosmetickou zkušenost. Mám takovou malou zálibu ve zkoušení levných plátýnkových masek a hledání jestli se mezi nima nenajde nějaká fakt dobrá. No tak tentokrát se mi povedlo natrefit asi na tu nejhorší co jsem zatím měla.


Možná mi už od začátku mohla být maska podezřelá. Jednalo se o ING'S Essence Mask sheet: Coenzyme Q10, za celých 500Won - což je zhruba 11Kč. Ano za tu cenu to plátno tak nějak vyrobíte a zabalíte, ale ingredience se vám do těch 11Kč už nevlezou takže tam nacpete cokoliv co zrovna bublá v nejbližší fabrice.

Samotný plátýnko bylo hodně suchý, skoro jako kdyby ho ždímala šetrná korejská babička. Aspoň že velikost byla příjemná. I když okolo očí mi to bylo trochu malé. Nechala jsem si to na sobě předpisově dle návodu 20min a pak masku sundala. Už na obličeji to nebylo moc příjemné, ale po sundání to bylo teprv něco. Prostě pocit jako by vám obličej někdo ojel šmirglem.

Snad ještě nikdy se mi po masce nestalo, že bych měla pocit poškrábané, odřené nebo chemicky popálené pleti. Teď už vím jaké to je. Je to hnus a zaplať pánbůh, že po namazání silné vrstvy toho nejlepšího krému co doma mám to do rána přešlo.

Klika je, že tuhle sračku na ebay neseženete (nebo alespoň já jí tam nedohledala), takže pokud neobjednáváte z testerkorea, tak na ní nenarazíte a nemáte se tudíž čeho bát.

P.S. Omlouvám se citlivějším povahám za použité expresivní či drsnější výrazy. Prostě to jinak nešlo.

P.P.S. Při zkoušení masky nebyla zraněna nebo zabita žádná Dášenka.

4 komentáře:

  1. P.P.S.: Je zatraceně kjůůůůůt.
    Ale! Fakt si neumím představit, že se tohle může stát. Hlavně, že tedy Dášenka přežila!

    OdpovědětVymazat
  2. Všek já tvrdím pořád, že masky stojí za starou bačkoru všechny :D
    Asi jako tahle od It's skin, na kterou jsem psala recenzi minulý týden, stojí něco kolem stovky a je úplně k hovnu, navíc mam pocit, že se mi po ní daleko více začala mastit pleť, od té doby co jsem ji vyzkoušela :D (Takže jestli ráda zkoušíš masky, tuhle si také nekupuj, jestli neches zbytečně vyhodit peníze.)
    http://slecnaruzova.blogspot.cz/2016/03/nakup-na-yesstylecom.html

    Ovšem nedokážu si představit, co za "účinné" látky v té tvé masce za 11Kč bylo... :D

    OdpovědětVymazat
  3. Propána, to bych tedy neměla odvahu zkusit O.o
    Dášenko, tobě by měl někdo udělit medaili za statečnost!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem divná, mě to prostě baví. Bohužel poslední dobou míň a míň jelikož se mi zhoršuje psychický stav kvůli spoustě věcí. Však to znáš

      Vymazat