neděle 13. března 2016

Skinfood: Black Sugar Cleansing Oil

Miluju odličovací oleje. Člověk si pumpne do dlaně olej, rozmaže si ho po obličeji, rozpatlá si makeup úplně všude a pak to prostě a jednoduše spláchne vodou a případně dočistí pleť dalšíma věcma. Ale oproti běžnému odličování ubrouskama nebo tampónkama nikde nic netaháte a nedřete. Prostě jen rozmazáváte olej po obličeji bez jakékoliv námahy, tahání nebo dření. Čím jsem starší, tím víc mě štve si něčím dřít po obličeji a upřímně si už neumím představit, že bych si řasenku odrbávala dolů vatovým tampónkem.

Naneštěstí jsem asi olejový barbar a nejsem schopná rozeznat jemné nuance mezi různými oleji. Takže recenze na Skinfood: Black Sugar Cleansing Oil, bude poměrně krátká.


Balení je fajn i když občas trochu zazlobilo dávkování a vypumplo olej prudce a trochu mi z dlaně vystříkl. Zajímavý detail je zarážka kterou odstraníte a můžete pumpovat. Žádné víčko k tomu není, jen ta zarážka. Na doma dobrý, na cesty fakt ne. Zarážku jsem vyhodila a olej mi stál v koupelně na poličce víc jak půl roku než jsem ho vyjela.

V podstatě nijak nevoněl, což spíš oceňuju. Nemusí mi všechno co na sebe mažu nějak vonět. Rozpouštěl stejně kvalitně jako jiné oleje co jsem měla. V lahvičce je 170ml oleje a tohle balení už asi neseženete, leda upgradované s 200ml a to se na ebay prodává cca za 350Kč. To není tak špatná cena pokud jste vydělávající osoba. Takže doporučení dnešního dne zní: Pokud máte problémy s běžným odličováním, můžete zkusit olej.

A malý tip na závěr. Pokud chcete vyzkoušet olej, ale jste líní objednávat z internetů, tak jsem zahlédla nějaký Balea olej v DM.

4 komentáře:

  1. Odličovací oleje jsou ten nejlepší vynález! :) Sama používám už dlouho ty od Saloos (cca 90,-Kč za 50ml) a nemůžu si je vynachválit. Jen je tedy vždy kápnu na mokrý tampónek a odličuji tím. Ale pečující kosmetiku od Skin Food bych taky ráda nějakou zkusila!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si pořád říkám, že musím nějaký od Saloos zkusit. Mám od nich akorát dvě Bio karité mazání a ty jsou perfektní.

      Vymazat
  2. Odličovací oleje jsou parádní věc, hlavně pro osoby se suchou pletí, jako jsem já. Přes zimu je to must-have :3 Tenhle vypadá parádně, ale zaujala jsi mě i tím DMkem - netušila jsem, že něco vyrábí i Balea.

    OdpovědětVymazat
  3. Já nad tím vždycky velmi krátce přemýšlím, ale když si představím, že si na svou mastnou pleť po celém dni rozmažu ještě nějaký olej, tak mě to přemýšlení přejde... :D

    OdpovědětVymazat