úterý 10. května 2016

Den 11 - Osaka

Ráno pršelo a brutálně se nám nechtělo z postelí, ale dřív nebo později jsme vypadnout museli. Takže pobalit a tradá do Osaky. Chytli jsme skvělý shinkansen kde jsme měli vagón jen a jen pro sebe. Což na těch 20min cesty bylo stejně jedno, ale prostě pocit luxusu.

Po příjezdu na Shin-Osaka, jsme hodili krosny do skříněk a vydali se směrem do Osaka akvária. Já už tam sice byla, ale rozhodla jsem se si to dát znovu, protože to je úžasný zážitek. Bohužel moje tělo, které si dělá co chce a v noci vyzvrátilo džus co mi nesedl (jako fakt obyč pomerančový džus...dobře s trochou Bacardi, ale fakt jen malinko), se rozhodlo, že mi opět udělá radost. Tentokrát strašnou přecitlivělostí na dotek, radostnou euforií a skoro až orgasmickým stavem. Věřte mi, asi po 10ti minutách to už fakt nebyla sranda.

No tak v tomhle stavu jsme po dalších asi 20 minutách dorazili k akvárku a mě to víceméně přešlo. Po cestě jsme potkali žirafu z Lega a zjistili, že uvnitř obchoďáku vedle akvárka je Legoland. A nepustili nás tam protože s sebou nemáme dítě.


V samotném Osaka aquarium jsem se sice snažila fotit, ale většina fotek je prostě rozmázlá. S minifoťákem za pár korun hyperaktivní vydru, tuleně ani delfína prostě nevyfotíte. Takže mám jen ty zvířata co se nehýbali a vypadali strnule až mrtvě.

to co vypadá jako metr velkej kus dřeva, je fskutečnosti mlok



kapybarasan to úplně nebyl, ale byla cute








krab skvěle pózoval, ale představa, že se někde koupu a pode mnou chodí tohle a je to větší než já...

pan potapěč měl mikrofon a něco říkal




ano, zase jsem je hladila

Po projití akvárek a hlazení rybek na konci, jsem naběhla do shopů se suvenýry a odnesla si dva přívěšky. Jeden s kapibarkou a druhý s "fučíkem" - což je můj výraz pro fugu fish. Bylo smutné, že t nejhezčí věci (čti metr a půl velkou plyšovou kapibaru) bych nenarvala do krosny. A jelikož Pidi ještě běhal po akvárcích, šli jsme s Melem do vedlejšího obchoďáku, kde jsem řádila už minulé Japonsko.




Sanrio shop hezký, ale nic jsem si nevybrala. Tedy vybrala, ale vím že to neodvezu, takže jsem nic nekoupila. Miffy shop toho od posledně měl míň, takže taky nic. V herně jsem vyhrála malého Rilakkumu. A nejvíc to schytal 100yen shop. A našli jsme místo kde se dali za poplatek hladit zvířáka, třeba úplně megachlupatý a cute králíčci.


Taky jsme byli na skvělém jídle v miniuličce udělané ve starém stylu. A to jídlo bylo fakt super. Plátky masíčka na zelí s rýží a zalité jemným sojovko-pepřovým sosem, myslím že to vedle bylo white miso, ale nejsem si jistá, chutnalo to částečně jako hovězí vývar.



Pak už byl čas vyrazit bydlet. Dostávala jsem křeče do chodidel, ale nikdo jinej tam za mě nedojde že. Naštěstí to nebylo daleko od místa kde jsme měli krosny. Udělala jsem vám fotky bytu kde jsme. Je malinkatej a je to fakt normální byt v kterým japonci asi běžně žijou, nechápu jak to zvládaj. Při focení jsem musela stát v jedné místnosti abych vyfotila jinou. Má to max 30m. A Pidi pro vás chtěl sexi zapózovat, takže dnes to máte i s kulturní vložkou.

dnešní nákup ze 100yen shopu

sexi Pidi

kuchyň focená z koupelny

koupelna focená z kuchyně

6 komentářů:

  1. Nejvíc se mi líbí ty medúzy a chobotnice. Když už jsme u akvaparků, tak Shinagawa Aquapark v Tokiu vypadá dost dobře, možná by ses tam mohla příští dovolenou podívat, pokud jsi tam ještě nebyla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip. Hrozně ráda bych viděla i akvárko na Okinawě a obecně Okinawu. Třeba někdy příště....

      Vymazat
  2. Hlazení ryb si nedovedu představit, ale musí to být super. A hlazení králíčků? Aww! Je to oficiální, z jedenáctého dne ti nejvíc závidím kontakt se zvířaty :D A kapybary jsou totálně cute i v podobě normálních žijících savců, mám je moc ráda. Škoda, že už je v ostravské ZOO člověk nenajde, pokud se tedy něco nezměnilo.

    A mimochodem, byt na 30m2 mi přijde naprosto normální, ale možná je to tím, že v jednom takovém, jen o pár metrů větším, bydlím, no. Třeba ale těch pár metrů dělá veliký rozdíl, protože z fotek to vypadá fakt menší než to naše :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zpětně je mi fakt líto, že jsme nešli králíčky hladit. Pak tam měli dál nějaký papouchy a slibovali na obrázcích i alpaku, ale tu nevim jak by tam dostali (1. patro v obchoďáku).

      Já za normální byt pro dva dospělý lidi považuju tak 50m. Tedy pokud v něm žíjí déle, mají koníčky a chtějí nějaké zvířátko.

      Vymazat
  3. Pani teda ten krab mi prijde strasne nechutny :D zato ti rejnoci a meduzy jsou krasni !
    Ten bytecek je vazne maly… asi si dokazu predstavit v nem bydlet, ale urcite ne delsi dobu, jeste v kombinaci s velkomestem bych pak mela silene stisneny pocit

    OdpovědětVymazat
  4. Do Legolandu s sebou musíš mít dítě? Tak to mi trošku ničí plány :D
    Ta chobotnice vypadá vážně zajímavě, tak rozplácle a přitom nějak majestátně :D Jak moc velcí ti krabi byli? Já kraba nikdy neviděla a vždycky jsem si mysella že je to tak velké jak ruka... T_T

    OdpovědětVymazat