neděle 1. května 2016

Den 2 - Tokyo

Ráno jsme opustili naše punkové ubytování, které jsem bohužel zapomněla vyfotit. Spalo se špatně, protože časový posun a chrápání spolubydlících. Ale dalo se to. Po zabalení věcí jsem vypadli a šli tak půl kiláku do dalšího bydlení, kde byl check in až večer. Tak nic no.

Rozhodli jsme se projít s krosnama.....respektive jsme došli k sámošce, nakoupili nějaké jídlo a kempili chvíli u sámošky. Asi po půl hodince nás to už nebavilo, tak jsme šli dál. Jo a bylo fakt nechutný teplo.

Najednou jsme se ocitli v čtvrti, co na mě působila povědomě. Byli tam krámky s kuchyňskýma potřebama. Uvědomila jsem si, že se slizce a zpoceně plahočím po Kappabashi. Kappabashi! Taková ta čtvrť s věcma do kuchyně a food sample, kam jsem chtěla zajít. Bohužel kvůli vedru a obrovskou krosnou na zádech se fakt nedalo nikam jít.



náhodná fanta co chutnala jako 7up

náhodný pomník v Kappabashi


Kappabashi je spousta yokai Kappa vyobrazení...nečekaně




Pak nás to přestalo bavit, tak jsem zas vyrazili na hotel. Kdyby tam byla uklizečka pokojů, tak jí zkusíme ukecat aspoň ať můžem dropnout krosny. Až na to, že uklizečka tam nebyla. Za to tam byl číselnej zámek, o kterém jsme nevěděli, že tam má být. A nemohli jsme se přes něj dostat. Vysvobodil nás až majitel, který přišel uklízet a fakt nás nechal tam hodit krosny.

Měli jsme pár hodin, než se půjde reglérně checknout, takže jsme zašli do Yodobashi Camery a fakt pečlivě prolezli všechny patra. Bylo to zatraceně super, viz fotky. Jo a zašli jsme na sushi, bylo dobrý a strašně jsem se nacpala.

Pak jsme se teda checkli a počkali na zbytek grupy přilétající z ČR a Německa. S nima jsme zašli na jídlo a mě se povedl další mega trapas. Jsme v hospodě, obsluha nám přináší jídlo a já jako největší looser zvrhnu pivo a zleju stůl, tatami, svojí nohu, ponožku, kalhoty, svetr, mobil.....takže řvu "gomenasaj" a klanim se před obsluhou jak hluboko mi to dementní posez na tatami umožňuje a papírovýma kapesníčkama suším co jde. Obsluha přináší ručník, já pořád suším a omlouvám se.

Když jsem se cítila o něco méně zlitá pivem, konečně jsem si mohla dovolit sníst svoje gyoza knedlíčky a obsluha se ptala zda chci nový pivo. Tak jsem se z té nové třetinky aspoň opila.

Když jsme se najedli, volba byla jasná. Jdem do shopu koupit alkohol a dobroty a paříme na pokoji. Což se děje v podstatě do teď a mě bolí hlava z Bacardi a Whisky. Ale zas je pravda, že tímhle způsobem jsem si Japonsko ještě neužívala. Večer dorazil Werk s Xsoftem, takže už jsme komplet grupa a je spousta legrace. Tedy až na takové ty drobnosti, že mi pořád nejede můj draze zaplacený japonský internet. Ale zas mám kartičku na metro se svým jménem. A taky dneska proběhli první kosmetické nákupy. Opět viz fotky.

Tím se pro dnešek loučím a mizím spát. Díky za komentáře a nové sledování na instagramu Sovizena. Docela mě překvapilo, kolik z vás si mě přidalo, takže jsem tam naházela unikátní fotky, které na blogu nebudou.

Star Wars jsou všude


Nivea

Hello Kitty čištění pleti

pamatujete si mončičáky

jako zkusila bych, ale ne za ty peníze

můj vysněný rýžovar

rement Rilakkuma a bylo tam toho fakt mrtě



mám to nejlepší, je to fenek, má prsa a getling

můj fenek

kartička na busy

první pořádný nákup

party s čistícíma maskama

11 komentářů:

  1. Ty rýžovary jsou naprosto dokonalý! Nějak jsem, že jsi vyrazila na další výlet, nepostřehla, ale to bude tím, že čtu odzadu, tak se k tomu nejspíš dopracuju. =D

    OdpovědětVymazat
  2. Najsu brogu ... Akorat mi to kvantum fotek asi vyzere celej data limit na karte. Ja mam fotky akorat taky na blogu, jeste jsem nemel naladu to probirat a tagovat.

    OdpovědětVymazat
  3. Najsu brogu ... Akorat mi to kvantum fotek asi vyzere celej data limit na karte. Ja mam fotky akorat taky na blogu, jeste jsem nemel naladu to probirat a tagovat.

    OdpovědětVymazat
  4. Najsu brogu ... Akorat mi to kvantum fotek asi vyzere celej data limit na karte. Ja mam fotky akorat taky na blogu, jeste jsem nemel naladu to probirat a tagovat.

    OdpovědětVymazat
  5. Uz minule, kdyz jsi byla v Japonsku jsem vzdy rano pote co jsem vstala zkoukla blog a precetla si clanek a hned jsem pak byla dobre naladena, takze dekuji za clanky, jsou super! :))

    A fenek je vazne krutej :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, nebýt lidí jako jsi ty, tak na to psaní kašlu. Večer jsem vždycky unavená a nic se mi nechce.

      Vymazat
  6. Aa, zbožňuju kappy, nevěděla jsem, že mají celou ulici.
    Ty rýžovary jsou hrozně hezké. Vypadá to, že tam budete mít veselo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby ulici, to je čtvrť. Vůbec nevím kdy jí stihnu projít.

      Vymazat
  7. Ta kartička na metro! Tu si musím na podzim taky pořídit - akorát si teď nevybavuju, že by mi vloni v metru něco takového nabízeli.. Nebo jsem jen trubka :) Je to nějaká zvýhodněná karta nebo to funguje jako OysterCard v Londýně (dobíjíš a jedeš)? Btw Japonci po mně chtějí Niveu dovézt :D protože ví, že v Evropě je to levnější (ale nepochopí, že kvalitou to fakt není žádný zázrak.. ale kdo by odolal mít v koupelně na polici takovou "exotiku" :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kartička je normálně dobíjecí. Kupuje se v růžovém automatu co bývá vedle běžných zelených na lístky. Nabiješ si na ní kolik chceš a pak jen chodíš a pípáš. Prý dokonce když odlétáš, dá se na někde na letišti vrátit a daj ti zpět peníze. Ale zatím to odzkoušené nemám :)
      Vidiš a to tu na Niveu pořád celkem narážím a mají jiné věci než u nás mi přijde.

      Vymazat
  8. Fenek je uplne nejlepsi! A teda i ta pletova HK cistitka, to bych si hned poridila domu. Skoda, ze v Indii tolik kosmetickych srandicek nemaji :)

    OdpovědětVymazat