pondělí 8. července 2013

Etude House: Sweet Recipe Baby Choux Base


Konečně něco co uspokojilo mé náročné já! Jsem naprosto unešena.

Jako všechno od Etude House je samozřejmě i tenhle výrobek precizně zpracovaný a navržený tak aby byl prostě neodolatelný. A jelikož je z kolekce Sweet Recipe musí vypadat tak, aby ho člověk měl chuť sníst. To se povedlo. Papírová krabička, v které je nádobka z bází, vypadá spíš jako kdyby obsahovala sladký dortík. Po rozdělání člověk uvitř nenajde dortík, ale skleněnou dózičku obsahující neuvěřitelně sladce vonící hmotu. Pro případ, že by majitelka měla chuť ochutnat, je v balení i malinká plastová lžička. :-)



Hmm sníst to nesmím, ale na obličej si to napatlám. Opět se ukázalo pravidlo jako u BB creamů, že stačí opravdu jen trošičku na prst a člověk si s tím namaže celý obličej.

Na podkladové báze pod makeup jsem nikdy moc nebyla. Přišlo mi, že to nemá smysl a makeup nebo BB se tam udrží i tak. Tahle báze to teda radikálně změnila. Pleť je po ní nádherně plná, hebká a hladká. Nějaké větší krytí nebo sjednocování nepozoruji (snad jen že mi nejsou vidět tolik kruhy pod očima), ale stejně si nemůžu pomoct a už od rána si sahám pořád na tu úžasně hebounkou tvář a libuju si jak úžasný nápad bylo objednat si Sweet Recipe Baby Choux Base.

Mimochodem objednávala jsem si prostřední odstín, tedy Berry Choux. Časem si určitě objednám světlejší Mint Choux.

Verdikt: Must have produkt kterej za ty prachy prostě stojí a kterej mě dostal.
Tajné přání nakonec: Chtěla bych pracovat pro Etude House a testovat všechny jejich produkty a potkávat se s těmi chlapci co hrajou v jejich reklamách a drbat s korejkama a nesmrtelnosti chrousta.

Update:
Ověřeno, že tahle sladkost dokáže na obličeji udržet makeup hezký a použitelný i když máte rýmu a dokonce i když máte rýmu a usnete namalovaná. Ráno se vzbudíte stejně hezká jako by jste se zrovna namalovala. Jediný rozdíl co jsem ráno pozorovala bylo, že se mi malinko rozsypala řasenka.

6 komentářů:

  1. Aww, ta krabička! Nejsem schopná vyhazovat rozkošné krabičky - zajímalo by mě, jak by v případě pravidelného objednávání od Etude House vypadal můj pokoj :D

    Musím říct, že zejména s tím "vydlabovátkem" bych opravdu měla chuť to sníst :D

    Áchjo, zrovna když se člověk definitivně rozhodně, že má doma dost kosmetických poduktů, které mu absolutně vyhovují, a žádné další testovat nehodlá, ty sem postneš takový review, který mě natolik naladil, že si to budu muset opravdu znova srovnat v hlavě, jestli náhodou ještě nechci vyzkoušet toto xD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Být tebou tak sebou hodím. Koukala jsem že v plánech na tohle léto mají nové balení podkladových bazí v obyčejné tubě.

      Vymazat
    2. Koukala jsem, jaké jsou možnosti koupě, a docela mě štve, že to do ČR shippuje jen několik prodejců, čili ta cena je docela... to už je levnější objednat z Amazonu a s nimi zrovna dobré zkušenosti nemám. Odkud jsi objednávala ty, smím-li se ptát? :)

      Vymazat
    3. Normálně ebay.com od prodejce f2plus1. Ale asi najdeš i levnější, ceny se občas hýbou podle toho jak dochází věci na skladech.

      Vymazat
    4. Momentálně má potvora jen Peach Choux a mě láká spíše Berry, hmmm. Budu ho stalkovat, jinak asi budu muset využít Amazon, chjo. I tak děkuju~

      Vymazat
  2. No darmo, s niektorými chlapcami z kórejských reklám a spotov by som sa rada stretla aj ja, haha. I keď preferujem "mužnejší" typ chlapa, oni sú proste rozkošní ♥

    OdpovědětVymazat