čtvrtek 25. července 2013

Majolica Majorca: Lash Enamel Glamour Volume On

Majolica Majorca je vlastně podsekce firmy Shiseido. Shiseido dělá poměrně nudné produkty pro dospělé a vážné ženy, takže má tuhle podsekci pro všechny praštěný a mladý holky co maj rádi zdobenou a barevnou kosmetiku. Jo a Shiseido se k nám dováží! Najdete ho v obchodech Douglas (jen Shiseido, ne Majolicu Majorcu). Jak moc jsou u nás nastřelené ceny bohužel netuším.

Majolica Majorca: Lash Enamel Glamour Volume On je skvělá a zároveň pekelná řasenka. Má překrásné balení (jako všechny Majolica Majorca produkty). Působí tak trochu magicky, což je prý zamýšleno schválně. Má taky trochu netradiční kartáček nebo v jejím případě spíš hřebínek, kterým se dají řasy pohodlně pročesávat. Hřebínek má dvě strany, jednu se zoubkama dál od sebe a jeden hustě ozubenej.

Vydrží v pohodě celý den. Dokonce jsem s ní několikrát i spala a ráno jen překontrolovala jestli je vše v pořádku, případně otřela nějaký ten miniflíček v rohu oka. Co se týče toho slibovaného Volume, tak to se dostavuje, ale ne v takovém množství jako u klasických řasenek s klasickým kartáčkem. Pokud chce člověk Volume, musí holt víc pročesávat hřebínkem. Mě stačí po řasách přejet jednou nebo dvakrát ke spokojenosti a kráse.

A teď ta špatná zpráva. Pekelnost této řasenky spočívá v tom, že když se odličujete, tak prostě nejde dolu i kdyby jste jí upláceli. Můj obvyklý postup je odlíčit se, pak si znovu odlíčit oči, pak si zalézt do vany a zuřivě si mydlit obličej a pak si v posteli ještě nervózně dloubat zbytky řasenky z řas dolů. Pokud se i přes předchozí popis ptáte zda je voděodolná, tak musím říct že ne, je totiž všechnoodolná.

Verdikt: Je to dobrá řasenka se skvělou výdrží a výborným nanášením, ale to odličování je fakt za trest. Takže příště zkusím asi jiný druh nebo se spokojím se svojí starou řasenkou od firmy ArtDeco.

I drsnej záporák z Gears of War má své slabiny, tenhle má slabost pro kosmetiku

Detail hřebínku řasenky

A nakonec hodím asi nejvíc psycho reklamu na kosmetiku jakou jsem kdy viděla:


2 komentáře:

  1. Taky jí mám a opravdu nejde odlíčit! Já už přemýšlela, jestli není voděodolná a fakt není :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už mám něco čím odlíčit jde. Když jí je větší vrstva, musí se trochu drbat, ale jde dolu o dost lépe než čímkoliv jiným. http://roztomilosti.blogspot.cz/2014/01/kracie-naive-natural-deep-cleansing-oil.html

      Vymazat