pátek 26. července 2013

Nové produkty od Skin79

Nebudete tomu věřit, ale Skin79 vydal další BB cream. Tedy vlastně dva a taky nějaký ten CC cream a čištění pleti. Ale hlavní jsou ty dva nové BB creamy.

Skoro jako rodinné foto

Takže první je fialový BB cream. Měl by být úžasně hydratační a bránit vráskám a spoustu dalších promo keců. Taky by měl být vhodný pro lidi se suchou pletí. Bohužel to vypadá, že nebude vhodný pro nás co máme přirozeně zelenou barvu pleti, je totiž trochu tmavší.



Druhý šampión je zelený a krom spousty promo keců o krásné a nestárnoucí pleti se proslýchá, že by měl být vhodný pro masnou pleť. A podle obrázku bude hezky světlý, doporučuje 9 z 10 zombíků.


A zbytek, aby jste neřekli, že vás ochuzuju o obrázky.

CC cream
Čištění pleti. Už žádné černé tečky





3 komentáře:

  1. To jsem zvědavá, jaké to bude na "omak". Snad se ke mě časem dostane nějaký tester. Já totiž nevím, jednu dobu byli všichni úplně nadšení z toho růžového a mně prostě přijde na obličeji těžký a mastný :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď přez léto nepoužívám skoro nic jiného než právě ten růžovej. Je hustší než Missha a ta mi, jakmile se potím, jde z obličeje dolu. Tohle tam drží. Fakt se těším na zelenou variantu.

      Vymazat
    2. Ha, tak to já mám přesně naopak - mně Missha drží jako přibitá :)

      Vymazat