pondělí 9. září 2013

Novinky od SkinFood - Queen's Baking Collection

Vy kdo jste fanoušky mojí facebookové stránky, jste už včera večer zaregistrovali novou kolekci SkinFood. Kdo fanouškem není, ten si počte dneska. A kdo chce, může se mě na něco zeptat na ask.fm. Ano dělaj si ho teď všichni a tak jsem si ho udělala taky.

Jelikož všichni vydávají podzimní kolekce makeupu, tak ani SkinFood nechce být pozadu a na podzim 2013 vyrukoval s kolekcí stylově pojmenovanou SkinFood: Queen's Baking. O co jde poznáme hned z prvního obrázku uvedené kolekce.


Na obrázku je hezky naaranžovaná hromádka věcí v barvách sušenkového pečiva, které si nejspíš zmiňovaná královna zakusuje k čaji. Už ji vidím jak si to sama peče. Mě ty barvy navíc evokují ještě kornout nějaké decentní zmrzliny v teplém podzimním dni kdy si člověk pořád ještě může užívat sluníčka.

Teď trochu bližší pohled bez těch ozdobných talířků a prostírání. Vypadá to, že kolekce bude v pravdě bohatá na zlaté, tělové a jemně pastelové odstíny a doplněné křiklavými prvky typu fialová a rudá. Chcete vědět víc? Použijte prostřední tlačítko na myši a vzhůru dolů k hromadě obrázků.





Takový pěkný look si na sebe budete moct namalovat, ovšem pokud budete tak šťastní a tuhle kolekci ještě na podzim seženete. Ebayový prodejci mívají běžně trochu zpoždění oproti kamenným obchodům na Filipínách, Malaisii a v Koreji. No aspoň bude co si přát pod stromeček....Otázka do diskuze, taky máte tak rádi vánoce? Já je prostě miluju. Nejde o dárky i když ty mě taky baví vybírat, ale o ten čas kdy je člověk s těma co má rád a snaží si je užít víc než obvykle a potěšit je.



Krémová rtěnka skládající se z cute zlatého štětečku a několika křiklavých barev jako růžová, tlumená oranžová a fialová.


Normální rtěnka v zlatém až medovém provedení. Měla jsem tendence napsat v luxusním zlatém provedení, ale začínám na slovíčko luxusní být dost alergická. Dneska cokoliv co je na českém trhu musí být luxusní, sexy nebo originální. Jsou to kouzelná slovíčka pro předražený šmejd.
Barvy rtěnek jsou podobné jako u předchozí krémové verze. Je tu něco jako světle fialová, totálně fialová, něco mezi červenou, oranžovou a růžovou.



Velmi zajímavé jsou tužky na obočí. Nejen barevně, ale i kombinací tužky a pročesávacího kartáčku. Myslím, že popřemýšlím o prostřední variantě.


Paletka očních stínů je strašně roztomilá. Stíny nejsou nijak brutální, naopak řekla bych, že jsou dokonce až příliš nevýrazné. Teda obal je skvělej, jen ty barvy uvnitř mohli udělat trošičku sytější.


Přiznám, že tenhle obrázek mě trochu mate. Oční linky vypadají pěkně, to všechna čest, ale na obrázku při nanášení na oko jsou černé a v krabičce vypadají solidně fialové. Opět máme k dispozici i cool zlatý štěteček.
Řasenka by taky měla mít fialový odstín i když to moc vidět není. A trochu si nejsem jistá tou hnědou linkou co je najednou udělaná nad tou černou co má být fialová. To je to jako oboje fialové a jen já jsem barvoslepá nebo přidávají něco víc?


Rozjasňovací tužka na oči. Můžete si s ní rozjasnit místo nad okem nebo pod okem. Jeeeeej. Vzhledem k tomu, že není ořezávací, ale vystrkovací asi nebude mít příliš ostrou špičku. Takže si nejsem jistá jak moc to bude pod tím okem fungovat aniž by si člověk rozjasnil větší plochu než chce.


Kdo si rád vystínuje celý obličej pro toho je tu Contouring Pact. Nabízí dva odstíny. Světlejší a tmavší. Oba jsou celkem fajn a myslím, že víc ani není potřeba.


Jako předposlední se dostáváme k hromádce laků na nehty. Dodržují barevnost připomínající sušenky s trochu divočejší polevou. Lahvičky jsou roztomilejší než u klasických SkinFood laků. Docela bych brala ten mátově zelenej a fialovej.


Úplně nakonec tu máme nějaký ty nalepovací proužky na nehty. Vypadají krajkově a nadýchaně. Snad budou na nehtech dobře držet.

7 komentářů:

  1. Všechno to vypadá pěkně, ale nějak jsem si nenašla nic, co bych musela za každou cenu vyzkoušet, chm. Počkám si na nějaké recenze ještě a uvidím~
    A k těm Vánocům - mám je moc ráda, protože ráda dárky dávám. Bohužel si je ale nemůžu v posledních letech v klidu a bez nervů užít, protože se prostě musíme učit až do 23.12, achjo :( A hned po Vánocích zkouškové, že.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě moc mrzí, že máš svátky takhle zkažené. Ale nezoufej, jednou tu školu uděláš a pak to už bude v pohodě. Tedy pokud nedopadneš jako já a nebudeš na štědrovečerní večeři vařit a synchronizovat dvě různé polévky, dva saláty a dvě masa. :D

      Vymazat
  2. hm... tak taky mě tam toho moc nezaujalo. akorát ten konturovací pudr, ten vypadá dobře. i když myslím, že když zrovna tuhle LE vynechám, tak se můj malý svět asi nezboří.

    OdpovědětVymazat
  3. Je to skvěle nafocené na tom stole, ale jak píše Ely, prostě to není nic převratného. Možná by mě ukecali, kdyby měla tvářenka tvar té sušenky :D

    OdpovědětVymazat
  4. mě to taky nijak extra nenadchlo.. :/ ale třeba recenze překvapí :)

    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovědětVymazat
  5. Mne sa tato kolekcia strasne paci, ako je nastylovana na obrazkoch, ale nejako tam nevidm nic bez coho by som nemohla existovat, aj keeed pravdepodobne si kupim tu contouring vec a rozmyslam aj nad paletkou...
    Aj ked som tiez zvedava kedy to tu dojde, v kamennych uz vraj je...a Flora tea kolekcia sa ani na ebayi ani v eshopoch velmi neobjavovala, a pritom taka pekna bola :(
    ~moon

    OdpovědětVymazat
  6. Páni, to je taková krása *____*

    OdpovědětVymazat