pondělí 2. září 2013

Tony Moly: Ice Queen Crispy Green Tea Pack

Recenze na Tony Moly: Ice Queen Crispy Green Tea Pack nebude tak snadná jak jsem si myslela, když jsem jí kupovala. Balení samotné je naprosto neodolatelné. Zvlášť v letních vedrech, protože vypadá jako velký kopeček zmrzliny se sladkou zelenou polevou. Co se týče obsahu... no nebudu předbíhat.


Tony Moly kdysi dělal takovéhle zmrzlinky čtyři, každá byla trochu jiná. Netuším proč dneska je prakticky sehnatelná jen tahle zelená a to ještě celkem obtížně.

Jak už jsem říkala, balení je prostě sladké a roztomilé. Ten kopeček se odšroubuje a pak je tam ještě krytka a pak už požadovaná emulze. Docela mi tam chybí nějaká lžička, kterou by se to dalo nabírat, aby do toho člověk nehrabal. Emulze fakt hezky voní. Kolik to ale má společného se zeleným čajem si netroufám odhadnout.


Emulze není čístě gelová záležitost jako u Aloe Vera od Nature Republic. Tady jsou navíc takové jakoby slizké malinké hrudky. Dloubali jste někdy klackem do medůzy? Pokud jo tak taková nějaká konzistence jsou ty hrudky. Já vím, zní to nechutně.

No takže to si rozpatláte po čistém, nenalíčeném obličeji a necháte to tam 10-20 minut. Asi bych to nedoporučila pro hodně citlivou pleť, měla jsem pocit jako by to trochu štípalo a tahalo na obličeji. Na krabičce je taky velký symbol, že to opravdu nesmí přijít do očí.

No a pak si to smyjete vodou, a budete se cítit příjemně osvěženě a čerstvě. Emulze na obličeji hezky chladí a když jí hodíte do lednice tak bude chladit ještě o něco víc. Pleť je po ní taková příjemně hladká.

Jenže přes to všechno co jsem tu napsala ve mě prostě zůstává takový divný pocit z té konzistence a toho, že vlastně tahle maska nic moc nedělá krom toho chlazení. Takže jako yeeeeey mám skvělou krabičku ve tvaru zmrzky, ale to je tak všechno.

1 komentář: