úterý 8. října 2013

Jetoy Choo Choo Cat pouzdro

Před nedávnem jsem shledala, že moje minitaštička na nezbytnosti do kabelky (jako jsou kleštičky na nehty a jelení lůj) už začíná být malá a tudíž je čas si pořídit větší. Při procházení mých oblíbených blogů jsem narazila na fotku roztomilých kočiček, které jsem od pohledu znala už z dřívějška a nikdy se o ně moc nezajímala. Tak teď jsem se zajímat začla.

Kočičková pouzdra

O co jde? Asi už to znáte a pro ty co to neznají podám malé vysvětlení. Jedná se o Choo Choo kočky od firmy jménem Jetoy. Originální stránky pro procvičení korejštiny (dobře jsou i napůl anglické) najdete tady.
Ano tyhle roztomilé kočičky vážně nejsou z Japonska nýbrž z Koreje, občas si to lidi z nějakého záhadného důvodu pletou.

Kočičky se vyznačují tím, že jsou pestré zdobné, často je okolo nich spousta kytek a podobných holčičích věcí. Taky maj neuvěřitelně koukající očička která přímo volají "Vyber si mě!". Barvy nejsou nijak křiklavé, ale skvěle k sobě ladí. Dalo by se říct, že je to taková korejská nadstavba pro Hello Kitty. Hello Kitty je hlavně u nás v Evropě pořád vnímaná jako nějaký ten roztomilý "pokémon" pro děti. A jako jo i dospívající slečny ji milují, ale pro dospělé a starší ženy se právě asi víc hodí Choo Choo Cat, které nechybí určitá elegance a vtip.
Moje Choo Choo byla z ebaye. A původně se mi za ní ty peníze dávat nechtělo, ale pořád mi tak nějak ležela v hlavě. V kabelce mi zatím přibylo druhé minipouzdro na nezbytnosti a přehrabovat se v ní bylo stále těžší. Takže nakonec jsem to nevydržela a s veselým jucháním, za zvuku krvácející peněženky jsem si číču objednala. Jen bylo strašlivé dilema jakou. Skvělé jsou naprosto všechny. Nakonec vyhrála Alenka v říši divů oproti druhému favoritovy - Karkulce. Trochu jsem litovala, že tyhle pouzdra nedělaj i v jiných motivech, které používají zas jinde. Třeba Mona Číča by byla skvělá nebo Sněhurka.

Moje Alenko číča

Zezadu je zip s ocáskem

Jak je vidět s fotek, kočička je dost velká. Vejde se do ní úplně v pohodě sada psacích potřeb do školy nebo hromada makeup potřeb na cesty. Pokud toužíte po rozměrech tak na délku má nějakých 24cm a na šířku mezi 12-14cm. Materiál je nějaká plstěná potištěná látka.

Jetoy Choo Choo Cat přišla zabalená do hezkého plastového pouzdra s nalepeným poděkováním (což vadí jen pokud to chcete dát dál jako dárek a nejde to sloupnout) a do růžového pytlíku. Naštěstí pošťačka byla natolik inteligentní, že se to nepokusila narvat do schránky, to by plastové pouzdro získalo značně pomuchlaný nádech.

Jetoy kočičky jsou asi povinnou výbavou všech kočkoholiků. Já mám raději pejsky a bude mi stačit tohle jediné pouzdro z kterého se budu radovat pokaždé když ho vezmu do ruky.

Kočičkové logo na závěr

4 komentáře:

  1. Od Choo Choo Jetoy mám zápisníček. Je tak pěkný, že se do něj bojím psát :D. Taky jsem uvažovala nad tímto pouzdrem, ale rovněž nad fólií na zip na sešity atd. Po téhle recenzi asi vyhrává u mě pouzdro :D

    OdpovědětVymazat
  2. Kočky mám moc ráda ve všech provedeních a i Choo Choo čiči mi přijdou roztomilé, jen to není úplně můj šálek čaje, protože nemám ráda zvířátka v lidském oblečení. Čili pěkně se mi na to kouká, ale peníze jsou v bezpečí, uff :)

    OdpovědětVymazat
  3. Loni jsem koukala na jejich diáře, jsou tak nádherné! To pouzdro vypadá perfektně, i kvalita se z fotek zdá být dobrá. Já bych taky váhala mezi Alenkou a Karkulkou, jedna hezčí než druhá. :)

    OdpovědětVymazat