středa 16. října 2013

Recenze Daiso: Nose Pack

Nejprve bych asi měla osvětlit co to je Daiso aby si někdo nemyslel, že je to nějaká super skvělá značková kosmetika. Daiso jsou obchody v japonsku (i jinde po světě) s velmi levným zbožím. Obecně něco jako 100 yenový shop, jen v těch se občas najde i použité zboží aby byla cena tak nízká. Kdežto Daiso to dělá tak, že si toho od výrobce objedná fakt hodně. Dalo by se to přirovnat k americkému Walmartu. Seženete tam prostě levně cokoliv. Včetně kosmetiky.

Daiso Nose Pack má ještě dva sourozence podobného rázu jako je on sám, ale ty jsem zatím neměla tu čest vyzkoušet. Samotný Nose Pack má fungovat tak, že si ho napatláte na nos, necháte zaschnout, strhnete a on vám vytáhne špínu z pórů. Prostě klasika jako jakékoliv jiné masky na nos. Jenže né tak úplně.


Daiso Nose Pack nemá žádné předchozí kroky na otvírání pleti jako třeba 3 Step Kit od Holika Holika. Prostě ho vymáčknete z tuby, rozetřete na nos a počkáte 10-15min. Samozřejmě pokud máte otevřené póry třeba po teplé koupeli tak tím lépe pro vás.

Musím upozornit, že to co z tuby vymáčknete je lepivé a to tak, že hodně. Sem si říkala, že to vyfotím. Začla jsem od sebe oddalovat slepené prsty a posuďte sami. Na druhé fotce mi sice foťák trochu přeostřil na pozadí, ale pro ilustraci to snad stačí.



Po zaschnutí zjistíte, že máte na nose něco co dost tahá a připomíná kobercovku. Ve chvíli kdy si to sloupáváte na tu kobercovku myslíte s láskou. Sloupávání docela bolí, takže asi nic pro přecitlivělou pleť. Dolu jdou i drobné obličejové chloupky. Celkově si myslím, že Daiso Nose Pack vytáhne 60% a víc nepořádku co je na nose. Záleží na otevřenosti a tvaru pórů. Jelikož mám teď pořád nějak moc čistou pleť (ať žije jahodová a čokoládová Missha) tak fotka s hromadou vytržených pórů se nekoná. Díky ranímu sluníčku se ale koná velmi umělecké foto na kterém pár těch vytržených nečistot vidět je.


Verdikt: Daiso Nose Pack mě získal svojí jednoduchostí a zároveň účinností. Nic co by bylo takhle účinné při vytrhávání nečistot jsem zatím neviděla a za cenu 80Kč si to nechám líbit. Až pojedu do japonska asi v Daiso shopech nechám velkou část úspor.

Update na přání, zadní strana. Kdo chce může si počíst.


9 komentářů:

  1. Vůbec by mě nenapadlo, že člověk v takovém typu obchodu narazí i na kosmetiku. A už vůbec by mě nenapadlo, že na takhle účinnou O.o I když musím přiznat, že by mě asi ještě zajímalo složení, jestli to vyloženě není nějaký chemický koktejl :D
    Cenově je to ale každopádně perfektní~

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyfotila jsem ti zadní stranu. Jestli to tam někde vyčteš tak dej vědět z čeho to je. Chemický koktejl mi veskrze nevadí, pokud mi nepodráždí pleť nebo nezpůsobí rakovinu či okamžitou smrt.
      Z Daiso shopu mám ještě stíny, až se k tomu jednou dopracuju tak je sem taky hodím......to už je asi třetí věc co takhle slibuju, ale tak nemůžu sem sýpnout deset článků za týden.

      Vymazat
    2. Jé, jsi zlatá :) Teď bohužel nemám čas to zkoumat podrobněji, ale jen z letmého pohledu... vidím parabeny :/

      Vymazat
  2. Tak tohle bych si pořídila raději, než egg nose pack od Tony Moly. Stovka za jeden blbý balíček :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na egg nose packu se mi líbí akorát to balení, jinak nic.

      Vymazat
  3. Dle obalu bych do toho moc nadějí nedávala (jsem prostě husa povrchní, co má ráda oku lahodící obaly...) ale fotka, co to dokázalo vytáhnout je skvělá... Já upřímně s pletí nijaké problémy nemám, ale nos bude vždycky zlobit že ano...

    Akorát by mne zajímalo... Pokud je to teda z toho levného obchodu, ty sis ho dovezla z Východu nebo to jde objednat i přes nějaké stránky? Škoda že neumím ani píp a nedokážu v těch jejich "hieroglyfech" přečíst ani ň. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já mám taky radši hezké obaly, na tomhle je aspoň nalepenej ten obrázek když už nic jiného.
      Daiso shopy hodlám v Japonsku vyplenit příští rok. Když jsem tam byla minule, tak sem plenila obchody s lolita a gothic módou a o kosmetiku se ještě tolik nezajímala. Tuhle věcičku a jí podobné najdeš na ebay. Stačí zadat Daiso, seřadit od nejlevnějšího a prodírat se tunama věcí.

      Vymazat
  4. Už jsem stejného typu produktů vyzkoušela hodně a fungovaly tak maximálně na ty chloupky (a to stály výrazně víc), tak mě mrzí, že tenhle jsem v Daisu neviděla, když jsem tam v létě byla :/ A vážně jsou 100 Yenové obchody s použitým zbožím? Já ve všech, kde jsem byla, viděla jen nové věci O____O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neříkám že všechno je tam použité, ale může se to u některých výrobků stát (teda četla jsem to). Ale když si vezmu jak vypadá třeba jeden bento box co mám doma, který byl prodáván jako použité zboží.....no vypadá nověji než leccos co vídám v obchodech tady. Má dokonce i Sanrio holografickou nálepku a tak.

      Vymazat