úterý 29. října 2013

Tony Moly: Latte Art Milk-Cacao Pore Pack

Dneska je ošklivý podzimní den a člověk by nejraději byl zachumlaný ve velkém hřejivém svetru nebo heboučké dece a nic nedělal. Jenže to bych se tolik nesměla těšit na recenzi Tony Moly: Latte Art Milk-Cacao Pore Pack. Hlavně kvůli neodolatelnému balení. No uznejte že miniaturní průsvitný hrneček s něčím co vypadá jako dvoubarevná nutela je prostě k sežrání.


Po odšroubování víčka se na člověka vyvalí čokoládovo-nutelová vůně. Takže nezbývá než vyjmout z víčka minilopatičku (jo to je ta lžička co jakoby trčí z hrnečku) a nandat si trochu směsi do dlaně. Směs, tedy obě barevné nutelí složky, se musí promíchat a výsledné šedé bahno si pak můžete lopatičkou nanést na čistý nenalíčený obličej.


Na obličeji mně to trochu štípalo, ale nic co by se nedalo vydržet. Po 10-15min(někdo říká 15-20min) už je maska zaschlá a stačí ji opláchnout teplou vodou. To se mi moc nedařilo tak jsem ji větší část oškrábala a opláchla zbytek. Samozřejmostí už je že by se maska neměla dostat do očí ani do pusy. To varování tady je víc než nezbytné, protože nutkání ochutnat tuhle voňavost je fakticky velké.


Výsledný efekt v čištění pórů není nijak extrémě zázračný. Ano póry jsem měla čistší a staženější, ale pro větší účinek bych to potřebovala opakovat tak 2-3x týdně a tak velkej ten hrneček zase neni. Po smytí masky se mi taky objevilo pár nevzhledných pupínků, takže je možné že maska vytahuje něco co je potenciálně dost hluboko.

Takže na vyzkoušení je to hezká zábava a zbude vám pak pěkný minihrneček, ale o tom zda si znovu pořídím Tony Moly: Latte Art Milk-Cacao Pore Pack budu ještě hodně přemýšlet.

2 komentáře: