pátek 11. října 2013

Too cool for school: Dinoplatz Dear Brachiosaurus - Oil Blotting Paper

Název dnešního článku je delší než bych sama chtěla a člověk z něj ani asi není příliš jistý co má čekat. Firma too cool for school (jo fakt se píše s takhle malýma písmenama na začátku slov) je pro mě celkem nedávný objev. Hned do začátku jim musím uznat jistou neotřelost. Věci se nesnaží mít nějak sladké nebo kytičkové, sází hlavně na rádoby drsnost pro "školáky".

Přiznávám bez mučení, že papírky na odstraňování mastnoty z obličeje jsem nepotřebovala, ale kdo by tomu balení s dinosaurem odolal.


Přihodila jsem je k hromadné objednávce z Tester Korea kde je měli za 4500 wonů, což je cca 76Kč. No nekupte to za tu cenu.

Papírky jsou v plastové krabičce se zrcátkem a ta je ještě v papírovém obalu. Jasně že ten člověk sundá protože na tahání v kabelce to praktické není. Dinosauří obrázek je na plastové krabičce taky. Provedení krabičky není moc precizní a zavírání drží spíš na dobré slovo. Krabička sama je z celkem měkkého plastu (možná proto to zavírání nedrží).


Tady už vidíte jak vypadá krabička po otevření. Je v ní malá hezky měkká houbička s držátkem, která má z druhé strany lepivou plochu. Lepivá plocha je vlastně štůsek odtrhávatelných lepivých papírků. To hnědé pod houbičkou jsou ony papírky na mastnotu. Jsou opravdu z jemného papíru a sají dobře. Když není papírek úplně promaštěný, odlepuje se pak z houbičky hůř než když ho člověk důkladně promastí.

Zrcátko je fakt super. Už sem se setkala i jen s fólií místo zrcátka nebo se zrcátkem které hned odpadlo. Tohle drží a je dostatečně velké. Krabička má rozměry 6,3 x 5,5cm, takže se v pohodě dá strčit i do kapsy. Papírků je v ní nepočítaně a dělají se i vyměnitelné náplně po 50ti papírcích, včetně lepivé plochy na houbičku. Že by papírky stírali makeup mi nepřišlo.

Jsem fakt ráda, že jsem si Too cool for school: Dinoplatz Dear Brachiosaurus - Oil  Blotting Paper pořídila, začala se mi nějak víc mastit pleť, takže poměrně často papírky využívám abych neházela prasátka a nevypadala mastně a leskle.

4 komentáře:

  1. Děkuju za tip na eshop! Dneska jsem poprvé objednala, tak budu čekat:)

    OdpovědětVymazat
  2. Bože, o té stránce jsem se neměla dozvědět... Ty papírky vypadají skvěle (za tu cenu navíc!) a to zrcátko je strašně praktické, žádné z papírků, které jsem si zatím koupila, ho neměly. :/

    OdpovědětVymazat
  3. Aaaa to je boží! Musím si tvůj blog dát do záložek protože přesně Tebe jsem hledala v tomto online světě! Moc ráda zkouším nové věci, co jsou za hubičku, co mají cool obaly a jsou navíc účiné... Příjemný bonus k tomu je i fakt, že už dlouho chci vyzkoušet asijskou kosmetiku... Dneškem zahajuji maraton, pročíst se tvým blogem až k tvým začátkům, jsi skvělá. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Děkuji. Děkuji. Úplně se při čtení takové chvály červenám.

      Vymazat