středa 6. listopadu 2013

Etude House: Eye's Cream - Mint Cooling

Létu už odzvonilo a já tu mám trochu opožděnou zmrzlinovou věc. Recenze Etude House: Eye's Cream bude asi trochu rozpačitá a doufám, že i přes to si jí užijete.


Koho trápí kruhy pod očima nebo chce v létě menší osvěžení na tyhle partie, může klidně po zmrzlince sáhnout. Etude House vyrábí variantu Vanilla Moist a Mint Cooling, který jsem zvolila já. Vzhledem k tomu jak nesnáším vedra, tak sem ani nic jiného vybrat nemohla.

Ano v létě je to příjemně osvěžující když se s tím člověk natře pod okem a díky tomu, že tyčinka je vlastně modrá, tak zanechává nepatrnou stopu jež nějakým zázrakem trochu překrývá tmavé kruhy pod očima. Jako není to styl že se po kalbě natřete a vypadáte svěže, ale trochu to rozhodně pomůže.

Vůni to v podstatě žádnou moc nemá. Za to tyčinka nabízí SPF 30 což v létě není na škodu. Občas se mi stalo, že jsem pod oko natřela větší vrstvu než má být a musela to rozetřít ještě prstem abych tam neměla světle modrý půlkruh. Tyčinka je vysouvací a velikostně sedí přesně na kruhy pod očima.


A to je tak zhruba všechno co o Eye's Creamu můžu říct. Žádný zázrak to není, ale občas potěší ho použít.

4 komentáře:

  1. Oh, skoro jsem si ho objednala, takže jsem vděčná za recenzi, že by za to býval až tak moc nestál... přemýšlím o tom vanilkovém, máš s ním nějakou zkušenost?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S vanilkovým zkušenost nemám. Celkově může být tahle tyčinka jeden z miliónu kroků k dokonalosti, ale já se bez něj napříště obejdu. Je možný že třeba zrovna tobě bude vyhovovat a mít na tebe větší efekt.

      Vymazat
  2. Asi trošku pozdě, ale pro další zájemce o vanilkovou verzi, právě jsem omrkla kamennou prodejnu Etude House v Seoulu a vyzkoušela vanilkovou verzi (pouze na ruku). Chtěla jsem ji místo té mint, protože jsem občas měla stejný problém jako Dášenka - ale jen když jsem šmrdlala déle než obvykle :) - jinak spokojenost. Vanilková verze mi přišla mazlavější (v dobrém slova smyslu, zelená mi přijde tužší), s dotykem kůže opravdu tyčinka tála, ale okamžitě se vstřebala, takže aplikace na jedničku s hvězdičkou, žádná barva samozřejmě, vůně, ačkoliv vanilku nesnáším, velmi příjemná a decentní vůně čistoty (pro mě to vanilkou moc nevoní). Tento krém nemá SPF a co jsem se ptala, tak tahle mint verze by měla být jediná varianta očního krému s SPF, kterou Etude House vyrábí. Cena byla stejná cca jako na ebay (8.000 won)

    OdpovědětVymazat