středa 27. listopadu 2013

Etude House: Princess Etoinette vol.2 - trochu podrobněji

Je 27.11.2013 a jak jsem slíbila, tak přináším trochu víc infa o nové kolekci Etude House. Z něčeho nadšená jsem, z něčeho ne a něco mi přijde úplně zbytečné.



Vánoční princeznovská kolekce se skládá z věcí co vidíte na obrázku. Tedy z toaletní vody (takhle počeštěně to zní děsivě), dvou druhů svíček, krémů na ruce, pudru v imba krabičce, rtěnek, parfémované vody na vlasy a nového zrcátka. Kdo chce víc obrázků nechť scrolluje.



Už zmiňovaná toaletka s pufátkem o které opravdu vážně uvažuji protože prostě pufátka jsou boží. Vůně by měla být jemná a květinová. Korejci ani drsňácký vůně neuměj.


Úplná zbytečnost čili svíčky. Jako svíčky mám ráda, ale že bych si je musela pořizovat aby mi seděli k sadě kosmetiky? Fakt ne. Vůně mají stejné jako krémy na ruce White Peony, Pink Rose.


Krémů není nikdy dost a tyhle jsou ještě trochu třpytivé, ale přes to jak zimě působí, dokážu odolat. Nicméně kolekci pěkně doplňují.


Tenhle obrázek už znáte z minule. Srdíčka uvnitř nebudou což je pro mě strašné zklamání a ztráta jediného důvodu proč bych si to měla kupovat. Jen třpytivý prášek mi nestačí, já požaduji svá srdíčka!


Když hezky zabalenou rtěnku, tak Etude House. Ta malinká pečeť je prostě sladká a to nemluvím o barvách. Ty z obrázku jsou takové, že se dají nosit snad ke všemu a nikdy to nevypadá blbě.


Sprej na vlasy s jemnou vůní kytek.....no zbytečné pokud to nemá nějakou ochranou nebo regenerační funkci, což nemá.


Zrcátko. Plní funkci zrcátka. Odráží v sobě předměty a osoby co jsou před ním a dá se překroutit tak, že stojí. Takže má klasickou funkci držení a navíc zdarma i funkci stání. No není to skvělé, je to skvělé! Volejte teď protože nabídka je časově omezená, váš Horst Fuchs.

2 komentáře:

  1. Vypadá to všechno moc pěkně, ale tedy ty svíčky mě zabily. A když už jsem myslela, že větší psina nebude, tvá definice zrcátka mě pohřbila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podobným stylem jsem popsala funkci kabelky když mi jí zadrželi na celnici a chtěli vysvětlení k čemu se zboží používá. Myslím že popis "Toto je kabelka, slouží k nošení drobných předmětů po městě" byl dostatečně výstižný, paní za okýnkem pobavil, já zaplatila nějaký prachy navíc a odnesla si svou krásnou novou OPPO kabelku.
      Občas si o to lidi říkaj když se blbě ptají, kamarád takhle proclíval anální kolík a taky se ho zeptali na používání.....no popsal jim to.

      Vymazat