pátek 15. listopadu 2013

Skin79: O2 Bubble BB Cleanser

Jedna z prvních věcí co jsem si krom BB creamu od Skin79 pořídila bylo odličování. Má obvyklá odličovací Nivea už mě totiž trochu nudila a nebavilo mě se pořád patlat s vatovými tampónky. No a tak jsem si řekla proč nezkusit něco nového. Myšlenka, že to stejně bude něco jako mýdlo mě opustila až s prvním použitím O2 Bubble Cleanseru.


Tenkrát jsem ještě moc nefotila a pokud nechcete tuhle fotku ve verzi s poníkem, tak toho víc opravdu nemám. Ale bude popis nebojte.

Takže, jak je vidět z fotky, tak lahvička je skoro stejně velká jako obal, což je věc kterou jsem již několikrát na korejské kosmetice vychvalovala. Prostě nekupujete obrovskou krabku v které se nakonec krčí nějaký minikrém. Výrobku je v lahvičce 100ml, to se může zdát málo, když se ebay cena momentálně pohybuje od 250kč výše. Jenže ono to vůbec málo neni. BB Cleanser mi vydržel na několik měsíců používání (dobře asi dva nebo dva a kousek). Neříkám že dennodenního, občas jsem to prostřídávala s něčím jiným.

Z fotky je i trochu poznat, že BB Cleanser má pumpičku. Dalo by se to přirovnat k pánské holicí pěně. Člověk zmáčkne, do dlaně mu vyleze trocha BB Cleanseru a ta pak začně, jak si ji mne v dlaních nebo na obličeji, pěnit jak sviň.

Takže se zuřivě opěníte, rozpatláte to až za uši a pak opláchnete. V očích to opět (nečekaně) trochu pálí, ale asi nejmíň ze všech přípravků co jsem zkoušela. Brutálním testem s Majolica Majorca řasenkou BB Cleanser neprošel. Tedy prošel, ale až asi po čtyřech drbáních. Jinak čistí docela pěkně.

Jeho velikou a hlavní nevýhodou je to samé co u běžných pěn na holení. Když ho použijete a zavíčkujete, tak stejně v pumpičce něco zbude a to něco napění a opatlá zevnitř celé víčko. Takže při dalším použití BB Cleanseru ho zuřivě oplachujete protože je slizkej a opatlanej.

Celkově si mě, ale získal a asi si ho znovu pořídím. Prostě se mi líbí ta pěnová konzistence. I když malinko vysušuje.

Co používáte na odličování vy?

2 komentáře:

  1. Musím se přiznat, že já na odličování používám obyčejný dvoufázový odličovač Garnier bez parfuemace a jiných fujtajblů pro citlivou pleť, občas střídám s kokosovým olejem. (Tohle sice vypadá moc dobře, ale když něco jen maličko štípe do očí, považuju to za poměrně agresivní přípravek a asi bych ho nepoužívala.) Budu dál stalkovat, zda někdy nenarazíš na něco, co by neštípalo vůbec :) Chystáš-li se tedy testovat různé odličovací přípravky i dál?
    A máš pravdu, na korejských výrobcích je tohle dokonalé naplnění krabiček velmi sympatické :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ráda bych dopotřebovala ten co aktuálně používám a pak teprve něco pořídila, ale blíží se vánoce a to bude znamenat spousty slev a akcí takže uvidím jestli odolám. Na odličování očí a věcí co obecně nejdou moc dolu tu zatím mám olej od Kracie a jinak mám před sebou tak z 90% plného Happy od Etude House.

      Vymazat