pondělí 4. listopadu 2013

Too cool for school: Glam Rock - Tears Sparkle Liner

Poslední dobou ujíždím na zlaté barvě. Tuhle obsesi rozpoutal cosplay princezny Celestie ze seriálu My Little Pony: Friendship is Magic a zakoupení jedné zlaté sukně v Tally Veijl. Do toho krámu chodím nerada, jejich velikosti oblečení jsou naprosto zcestné. Respektive najít tam něco většího než 36 je zázrak. No stalo se a v pobočce v OC Chodov měli sukni velikosti 40 (možná založili XXL oddělení). A jelikož ke cosplayi se člověk musí i patřičně namalovat, hledala jsem řešení a narazila na tyhle zlaté linky.


Dělají se ještě ve stříbrné verzi, škoda že aktuálně nemám stříbrnou úchylku. Objednáno samozřejmě z ebaye. Docela mě pobavil balíček když přišel. Nebyl poškozený, ale samotná krabička v které byli linky je trochu pomuchlaná. Prodejce to totiž zabalil tak pečlivě a těsně do nějaké obdoby bublinkové fólie, že krabičku sám dost splácl a pomuchlal.

Linky se nanášejí celkem fajn a to i mě, která jsem zvyklá na tuhé hroty linek z fixu od K-Palette. On totiž štěteček u těch linek není nijak extrémně měkkej. Teda mohl by být ještě trochu užší aby nedělal tak tlusté čáry, ale možná je to věc cviku.


Co se týče pigmentace, tak jsem čekala mnohem, mnohem, mnohem větší. Moje představa byla souvislá totálně zlatá linka. Tohle je spíš gel se spoustou zlatých třpytek. Ale druhé, případně třetí obtažení linky to celkem spraví. I když pak už záleží jak je člověk přesnej aby neměl půlcentimetrovou linku okolo oka. Viz. test na mé ctěné pacičce. Vpravo je jedna vrstva a vlevo to tlustý jsou čtyři vrstvy.


Voděodolné linky jsou, do bazénu bych si je nebrala, nicméně déšť nebo trochu pláče přežijí. Nerozsypávají se. Občas když je něco s třpytkama, tak jsem úplně na nervy protože třpytky jsou pak úplně všude. Tady ten gelový podklad celkem zajišťuje nesypavost. Jen než zaschne tak je to trochu porod a člověk nesmí nevhodně mrkat aby se to neobtisklo kam nemá. Odličovat jdou výborně, klidně i jen mýdlem a vodou.

Verdikt: Jsou to vlastně obyčejné linky. Nic extra, až na tu barvu a mou momentální posedlost.

3 komentáře:

  1. Chcela by som vidieť ten cosplay! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žádnou použitelnou fotku zatím nemám. Pokud nějaká někdy bude, třeba jí hodím na roztomilostí facebook ;-)

      Vymazat