pátek 27. prosince 2013

Missha: Creamy Latte Cleansing Foam - Green Tea

O Creamy Latte Cleansing Foam od Misshy už jsem jednou psala tady. Jsem hrdým vlastníkem jahodové a čokoládové verze a nyní i příchutě se zeleným čajem. Dneska bude článeček extra krátký, protože vlastně všechno důležité už bylo řečeno v předchozí recenzi.


Tohle byla snad první věc co jsem z posledního balíčku rozbalila. Ze začátku jsem byla trochu zklamaná protože jsem si představovala trochu sladší vůni a víc bohatou na zelený čaj. Nicméně i tahle Missha si našla cestu do mého srdce a když mám chuť na něco co voní decentně a tak jakoby čistotou, tak použiju přesně tohle.

Mám malinko pocit, že po téhle verzi mám o trošičku, ale opravdu jen o trošičku příjemnější kůži než u předchozích verzí. A jelikož je barva Cleansing Foam jemně zelená, můžete se s ní těšit na jaro nebo si hrát na vybledlého Hulka. Jen bych chtěla varovat všechny s citlivou pletí, moje byla po umytí trochu zarudlá, ale během pár minut to zmizelo. Je super když si může člověk vybrat čím se večer/ráno umyje, zda jahodou, čokoládou nebo zeleným čajem.

2 komentáře:

  1. Ty jsi tedy sběratel, takový výběr musí být opravdu skvělý :)
    Můžu se zeptat, zda po použití jahody nebo čokolády pleť zarudlou nemáš? Dělá to jen zelený čaj?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U ostatních jsem to právě vůbec nepozorovala. Je to trochu zvláštní, čekala bych, že základ je stejný a přece mi nebude vadit něco co tomu dodává zelenou barvu a čajovou vůni. Má pleť je trapná a musí si vymýšlet.

      Vymazat