pátek 20. června 2014

Etude House: Hello Kitty Cake Fragrance

To mě zas jednou něco padlo do oka. Jsem fanoušek Hello Kitty a když jsem narazila na tuhý parfém od Etude House v kovové krabičce a s Hello Kitty na obalu, tak jsem fakt neodolala.


Krabička je pěkná, malá, akorát do ruky, i v kabelce se schová. Kov je celkem pevný a ani potisk se jen tak neošoupe. Jen víčko vám v té kabelce pravděpodobně někam odcestuje, takže to raději mějte v nějaké taštičce.

Parfém existuje ve třech variantách Floral fruity green, Sweet floral powdery a můj Tropical fruity floral. Vůně je celkem příjemná a to i přes to, že to voní jako kdyby někdo spatlal dohromady všechny ovocně chemické vůně o kterých měl pocit, že se dají nazvat tropickými. Chemické mučenky, mango a citrusy z kovového kelímku doslova prýští hned po otevření. Takže nic pro lidi co mají rádi decentní a nevtíravé vůně. Tohle se vetře a ještě to zanechá pocit jako že jste na pláži s bílým pískem a palmami a někdo okolo vás rozstřikuje osvěžovač na WC.

Jako největší kámen úrazu vidím tuhost parfému. Člověk by čekal, že to bude trochu krémovité aby to šlo pohodlně nabírat a ono nic. Dokonce ani v největších vedrech to nemění skupenství a člověk musí dřít nehtem aby odloupl nějaký slušný kousek a mohl si ho na sebe rozmazat. Alespoň to rozmazávání se celkem dá.

Výdrž vůně mě překvapila. Dala víc než půl dne a chvilkama jsem jí cítila i k večeru....tedy pokud nebyli mé čichové receptory natolik zblblé tou chemickou džunglí a neodmítali cítit cokoliv jiného.

Verdikt: Sranda je to hezká, nicméně v podobě tyčinky s měkčím skupenstvím by to bylo praktičtější. Znovu do toho určitě nepůjdu a raději zůstanu u normálních tekutých parfémů.

A aby vám nebylo líto, že tu je jen jedna fotka, tak jsem našla z minulé dovolené malé Hello Kitty zátiší kosmetických taštiček, stínů a mobilu s přívěskem Ninja Kitty.


2 komentáře:

  1. jéééé to je tak roztomilé :)) škoda, té přeplácané vůně :(

    OdpovědětVymazat
  2. Jako příznivec spíše decentních vůní si tady asi na své nepřijdu, ale vypadá to rozhodně roztomile :))

    OdpovědětVymazat