úterý 24. června 2014

Peripera: I'm Hot Body Balm

Někdy jsem fakt divná a koupím si věc jen kvůli obalu....jsem žena, jak překvapivé. Nejinak tomu bylo u Peripera: I'm Hot Body Balmu. Hrozně se mi líbila sexi slečna v černém na obalu. Vypadala jako oblečená v latexu a k tomu trochu goth/asian/bitch. Prostě přesně to co potřebuju.


Papírový obal byl po vybalení trochu pochroumaný, ale tak to se holt stává. Stejně se mi ho povedlo využít a po vystříhání slečnou ozdobit dárečky pro manžela. No ale tak aby jsme se dobrali k tomu o co jde. Teď je léto a je jasný, že když je slunko a člověk chodí polonahej, tak chce mít hezkou kůži a vypadat dobře. Takže se natře tímhle. Ještě teda existuje růžová varianta pro ty kdo jsou světlejší typ. Ono to na těle zanechá jemně třpytivý povlak. Trochu jako kdyby jste měli silonky z té nejjemnější pavučinky.


Obsah mojí krabičky na fotce níž vypadá zabarvením asi jako babkovské zdravotní ponožky, ale nebojte je daleko světlejší a navíc fakt nádherně voní. Polštářek na nanášení je fajn, neumím si představit nic čím by to šlo líp. Jen by klidně obsah mohl být ještě víc mazlavý, občas tím polštářkem solidně dřu abych nabrala nějaký větší kus co mi zvládne pokrýt moje megastehno a nemusela to dělat na víc pokusů.



Jak se to má s výdrží a odolností? No podívejte, být váma tak nečekám že mi to vydrží celý den válení se na pláži a koupání ve vodě. Ale na běžné chození ven s přáteli, piknikování, romantické procházení po lese nebo společenský večer to rozhodně stačí. Navíc se na sluníčku budete vážně nádherně třpytit. Za sebe můžu jen a jen doporučit.

9 komentářů:

  1. Zdá se mi to jakési malé, já bych na každé použití určitě vypotřebovala celou krabičku :D

    OdpovědětVymazat
  2. Musím se přiznat, že o takovém produktu snad slyším poprvé :) No jo, Asiati a jejich úchylka na třpytivou pokožku. Docela by mě zajímalo, jak to v reálu vypadá, i když chápu, že to člověk asi na fotku nedostane ^^'
    Obaly jsou skutečně krásné, naprosto chápu, že tě zlákaly. Reya má ale docela pravdu - je toho skutečně tak málo, nebo fotka klame?

    OdpovědětVymazat
  3. Přidávám se k Ely, taky jsem o této vymoženosti ještě neslyšela. Bylo by fajn to vyfotit s něčím v porovnání, protože to vypadá fakt malinkaté :D (což asi bude :D). Není ten Glamour odstín opravdu nějaký tmavý? U Bagel pink věřím, že po nanesení se může i Edward jít zahrabat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. cha, to jsem přesně chtěla napsat - že člověk bude sparklovat jako Edward:D
      Ale jo, já jsem pro, na třpytečky jsem úchyl:) Akorát těch 25g, co tvrdí, že to má je dost malinko na má rozložitá slovanská a sošně tvarovaná stehna:D
      Katka

      Vymazat
  4. Krabička má 8x8cm a je tam toho tak 5mm na dně. Kupodivu to docela stačí a rozhodně se to během jednoho nebo dvou natření nevypotřebuje. Mě se zatím po asi pěti natřeních povedlo udělat uprostřed takovou milimetrovou prohlubeň a to je všechno

    OdpovědětVymazat
  5. Tyjo, tohle musím mít! Odkud jsi objednávala? Ebay?
    Barevnýsvětvhrsti

    OdpovědětVymazat
  6. Mám dojem, že Benefit má už nějakou dobu něco podobného, jen za trojnásobnou cenu (nevím, jestli i v trojnásobném množsví). Zajímalo by mě, jak moc se to třpytí, takhle to vypadá jako celkem decentní věc. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to záleží jak moc svítí sluníčko. Je to dost nevyfotitelné. Třpytí se to hezky a decentně řekla bych. Vždycky jsem na to lidi musela spíš upozornit než že by někdo prohlásil "wow ty se třpytíš jak Edward"

      Vymazat