pondělí 9. června 2014

První výročí

Normálně dneska jsem zjistila, že se mi povedlo prošvihnout výročí blogu. A ani se nedivím. Připadá na 28.5. a já jsem taková hrozně vypsaná po tom Japonsku, navíc venku je nádherně a když můžu tak někam razím s přáteli dokud ještě není počasí co se dá označit za "zkurvený vedro" a které teď už zas pomalu nastává.

Takže je to lehce přes rok co jsem založila tenhle blog a tak si říkám, že by bylo fajn porovnat jak vypadala má kosmetická výbava předtím a teď (což jste si určitě ze všech těch fotek neodvodili). Patrně to bude solidní varování pro všechny co přemýšlí o tom, že by se začali taky nějak víc malovat, užívat si to jako já a zaplácávat tím byt.

Varování: Né že bych byla bordelář, ale uklízení moc nedám a když už není ani kam uklízet tak věci stojí tam kde je místo. Fotky mohou vyvolat nechuť založit si vlastní blog nebo nutkání přijet mi uklidit. Prohlížejte na vlastní nebezpečí.

Ten rok zpátky tu bylo mé krutopřísně gothické já a vystačilo si jen s pár věcma jako nejsvětlější Missha BB cream, Artdeco báze pod stíny, černé stíny, černá tužka, řasenka a fialová rtěnka nebo vyjímečně tmavě červená.

No a podívejte se na to teď. Je toho hromada. Vlastně několik hromad. A jestli to všechno potřebuju? Správná ženská odpověď je: "Jasně že potřebuju. A nutně!". Rozumnější odpověď samozřejmě zní, že vlastně ne. Jasně že bych si vystačila s odličovacím mlékem od Nivea a nějakou trapnou řasenkou od Rimmelu, jenže nechci. Chci používat hezké věci co mi dělají radost. O tom přeci život je.

Můj pracovní stůl. Ano vypadá plně, já vím.

Krabice pod stolem (ta dole) je plná hádejte čeho? Kosmetiky

Vedle stolu je taky krabice....

Ráno když vstanu tak vidím tohle.

Když už se člověk vymotá ze všech těch krabic s kosmetikou a povede se mu dojít do kuchyně, narazí na další roztomilé hromádky v podobě bento boxů, medvídkových forem na muffiny, Hello Kitty pečicí papír a podobný kravinky.

Je toho samozřejmě víc, tohle je jen ukázka

Náš byt fakt není velký, takže poslední úkryt se dá hledat v koupelně. Chyba lávky i tam je rozházeno a chaoticky srovnáno množství větší než malé úplně všeho. Odličovací mýdla, pěny, peelingy, mazání, skoro se divím, že nedokresluju obrázky na toaleťák a že mi to můj skvělý muž stále trpí, ba mě v tom i podporuje.

Tak 1/3 věcí v koupelně

Škoda, že nemůžu udělat nějakou fotku kde je všechno na jedné velké hromadě. I když možná je to dobře. Hromadila bych to hodinu a další dvě pak zas uklízela. Někdy si říkám, že by bylo fakt jednodušší se na to vykašlat a mít jen nějaký základ....a už se vidím jak pak brečím že nemám ty správné stíny, ten správný odstín rtěnky a podobně.

Nechápu jak to dělají blogerky co dávaj fotky svého naprosto sterilně bílého, čistého a uklizeného domova. Podezřívám je, že mají nějaký umělý koutek kde nebydlí a vždycky tam jen všechno narafičí a vyfotí. Vím často mívají vedle stolu takové ty šuplíky na kolečkách a v nich všechno roztříděné a uklizené. Což by se mi taky hodilo, jenže mě se sem ty šuplíky nevejdou a navíc se na ty věci ráda koukám.

Díky že jste se mnou rok, díky že komentíte jak to jen jde, dík že tolerujete moje fotky s chlupem i tyhle z nového foťáku s inteligentním režimem co není tak inteligentní jak vypadá. Mám vás ráda lidi.

8 komentářů:

  1. To už je to rok?! Propána, to to letí! Vždyť já tě tuším sleduju od začátku? ^^
    Tak tedy gratuluju ke krásnému opožděně slavenému ročnímu výročí :) Jsem moc ráda, že jsi tehdy blog založila, protože jsi jedna z mých stálic, co se stalkingu týče~

    Díky článku ve mě opět sílí touha tě vykrást :D Hlavně mám problém, že když jdu k někomu s podobně "vyňuňaným" pokojem na návštěvu, mám chuť mu tam vše prošmejdit, vše poobdivovat, a vedle mě zaraženě stojícího jedince mám jaksi sklony ignorovat ^^'
    A tím, že nefotíš v nějakém extra sterilním prostředí jsou naopak tvé články lidské a daleko čitelnější, takže s tím bych si hlavu nedělal :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejveselejší je, že pokud bys mě opravdu vykradla, tak to v tom bordelu patrně ani nepoznám :)

      Vymazat
  2. Divné, myslela jsem si, že to tady navštěvuju mnohem déle, než rok, asi chyba v Matrixu. Každopádně gratuluju. Zdá se mi to, nebo je ta myš u klávesnice úplně rozebraná? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myška není rozebraná. Je to herní myšička R.A.T. 3 od Mad Catz. Jsem malý a nenápadný hráč onlinovek....teda spíš bývalý, teď už moc nehraju.

      Vymazat
  3. Aj ja mám rada tento blog, aj keď je pravda, že až tak poctivo nekomentím. :D Každopádne teda gratulujem k (prešvihnutému) výročiu! ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji k prvnímu roku blogu ! ^^
    A tvůj stůl mi připomíná můj před úklidovou náladou (jež přichází tak jednou za dva měsíce ) :D jen s tím rozdílem, že máloco je tak roztomilé jako u tebe :)

    OdpovědětVymazat
  5. Musím se přiznat, že mě taky na první pohled zaujala myš :D sama jsem sice spíš sváteční hráč a nedám dopustit na svoje razerky, ale vidět tuhle mršku mezi haldou kosmetiky je docela zážitek :)) A jak na to tak koukám, asi jsem ráda, že nejsem kosmetická blogerka, vůbec nevím, co bych s tím vším dělala :D ale zas mám ve skříni asi 30 hrnků s kočkama, no....on si každý najde něco :))

    Jo a gratuluji k výročí ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Nebudu básnit o tom, jak je to úžasné nebo hrozné nebo obojí, že toho tolik máš....i když krabice Twinkle zaujala :D a u pohledu na foto z kuchyně si vzpomněla na sebe samotnou ...hm hm :D
    Hodlám ti oznámit, že zmínění fotek s chlupem mě rozsekalo :D:D:D:D a tak gratuluji k ročnímu pisálkování. Hip hip hurá a nepropadej panice, až tě ty tvoje blbovinky začnou požírat :)

    OdpovědětVymazat