čtvrtek 5. června 2014

Vůbec nejsem posedlá taštičkami - obhajoba sama před sebou

Jak praví nadpis, vůbec, ale vůbec, ani malinko nejsem posedlá různými taštičkami na makeup a jiné drobnosti. Nemám jich doma hromadu, ba naopak jich mám zoufale málo. A i když do nich nemám co dát, užívám si každou z nich a nevzdala bych se žádné.


Tohle jsou jen ty co jsem si nově přivezla, jinak mám ještě jednu s Hello Kitty, slečnu s ouškama a jednu se sovou a veverkou.

Já vím, je to strašná zbytečnost a kdyby se to dalo alespoň nějak prakticky použít (krom nasypání hromady makeup potřeb), ale tak o té růžové vepředu můžu tvrdit, že je to penál. On vlastně asi opravdu je. A já do školy nechodím už deset let. Ta s Mameshibou je vlastně obal na Nintendo 3DS. Menšího Keropiho už jsem zařadila jako celkem praktickou taštičku do kabelky. To černý vzadu s Alenkou si klidně vezmu i jako minikabelku. Růžová Hello Kitty byl dárek od jedné milé slečny.

Hm jenže pořád mi ještě zbývá dost neobhájených. Ach jo jsem hrozná a utrácím za blbosti co nepotřebuju......aha, jsem žena! To mi obhájí zbytek.

A co vy a naprosto zbytečné krásné věci, taky si je takhle syslíte?

9 komentářů:

  1. Náhodou...s tebou souhlasím. I když je taštiček hodně, tak málo. Já sama jich mám taky požehnaně. Pořád je do nich, co dávat a nejde třeba jen o kosmetiku. Navíc je to prostě hezké, když do baťohu naházíš spoustu mini taštiček s kdovíčím než abys to tam naházela jen do kapes a... "děj se vůle boží".
    Moc se mi líbí ty tvoje taštičky s Kero Kero Keroppi. Alenku bych si taky brala jako tašku na nošení, ale mé oko zaostřuje a mysl si myslí, že je to takový ten potisk, co se brzy oloupe :(, což by byla škoda.
    Odpověď na otázku: Syslím, co se dá! Ale také ráda někoho podporuji, aby syslil :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenku mám z Harajuku, byla levná, takže pokud vydrží třeba rok a bude dělat radost, tak svůj úkol splnila. I když mě ten potisk nepřijde špatný, rozhodně po rýpnutí nehtem neopadává ani se v něm netvoří čáry.
      Ahahahah syslení!......roztomilosti!....a dortíky!....to jsem celá já!

      Vymazat
  2. Kosmetické taštičky se hodí vždycky, já je používám hlavně na sponky a externí disky. Jinak, podobně to mám s roztomilými kabelkami, všechny je neunosím, ale zbavit se jich nechci, naopak chci víc :D
    Ta dole s Hello Kitty je super.

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem posedlá naprosto stejně! U mě je to ale tím horší, že je mi potom líto roztomilé kosmetické taštičky používat, aby se náhodou neponičily (štětce barví, stíny se sypou... známe, že), tak si potom raději na cesty beru něco obyčejného z našich avonových zásob a taštičky syslím naprosto zbytečně ^^'

    Ty s Little Twin Stars jsou obzvlášť nádherné~

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jsem hrozná pečlivka a snažím se štětce po každém malování otírat tak aby nebarvily. Maluju se docela sytýma barvama a mít třeba nazelenalý štětec a pokoušet se druhý den o růžovou by fakt nešlo. Rozsypané stíny mám snad jen jedny a raděj je nikam netahám. Ostatní drží. Ale je pravda že zas tolik necestuju, takže spousta věcí nemá ani možnost se rozbít a rozsypat.
      Já se o věci jako taštičky, trika s potiskem nebo kecky, bojím nejvíc když je dávám prát. Bůh ví co s tím ta pračka udělá. Co když potisk popraská, co když vybledne barva....

      Vymazat
    2. Já často převážím z koleje domů sem a tam, takže se mi opravdu dost věcí sype, asi to bude tím. A se štětci ano, jsem prasátko - používám pořád stejné odstíny a tak je umývá zřídka ^^' Musím se polepšit :)

      Vymazat
  4. Taky syslím, já jsem zas úchyl na krabičky a dózy. Nevím, co do toho a je mi to fuk. Ale celkově jsem na všechny cute věcičky. A myslím, že pokud to člověka dělá šťastným, tak jsou tyhle mánie v pohodě :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám kosmetických taštiček pro změnu hrozně málo, asi jen dvě :) jednu velkou a jednu malou :D když pak jedu na nějaký akce, nechávám všechny věci pěkně po kapsách a v igelitkách :)) taky si řikám, že už bych si něco mohla pořídit, ale dřív jsem ty mejkapy nějak neřešila, to až s kostýmováním, tak pro pořizování čehokoliv podobného nebyl vlastně nikdy důvod :)) ale až teď uvidim něco s kočkama.... :)

    OdpovědětVymazat
  6. Awww, jedna hezčí než druhá! Já mám taštiček taky tuny, ale skoro všechny jsem dostala, takže moc neodpovídají mým estetickým preferencím. Myslím, že předzásobit se je chytrý krok, taštičky mají omezenou životnost. Tzn. ty zatím neobhájené jsou rezerva.

    OdpovědětVymazat