úterý 14. října 2014

Etude House: Moistfull Collagen enriched cream

Jsem trochu smutná, protože už mi téměř došel můj oblíbený krém. Oblíbený byl tedy hlavně kvůli úžasnému balení, ale ani ten obsah nebyl špatný. Tohohle velkýho 100ml macka jsem používala skoro rok než jsem se dostala na dno. Právem měl tedy přízvisko Jumbo a byl speciální edicí od Etude House. Splašila jsem ho na testerkorea za nějakých 450kč. Normálně se dělá v menších, tuším že polovičních baleních.


Krém samozřejmě nevyšel jen tak, ale vyšli s ním ještě dva bráškové, vzhledem k tomu, že se stejně už asi nedají sehnat, nemá cenu se o nich víc rozepisovat. Jeden byl s aloe a druhý nebyl tak enriched jako tenhle.


Průhledná plastová krabička se Etude House povedla a člověk musel obdivovat. Po rozbalení prvního obalu musel obdivovat i provedení krabičky krému.



Krém samotný byl poměrně příjemný, dobře se nabíral, roztíral i vsakoval. Hodnotila bych ho jako lehčí, ale dostatečně výživný krém. Nepovedlo se mi s ním zázračně omládnout, ale rozhodně to byl příjemný zážitek se s ním mazat.

Ke všemu, aby se mi po něm víc stýskalo, i pěkně a nevtíravě voněl. To je věc s kterou mívám problémy. Jsou výrobky, které prostě nemůžu používat kvůli brutální parfemaci. Krásným příkladem by mohli být Dermacol Aroma Rituals, snesla jsem jen meloun a ostatní pro mě byl převoněnej, nepoužitelnej hnus.

Takže výsledek je asi jako vždy když píšu recenzi na Etude House. Některé výrobky mají naprosto skvělé a některé jsou na nic. Tohle je ta kategorie naprosto skvělé. Nezbývá mi než doufat, že před vánocema zas vydají nějakou epickou edici.

1 komentář:

  1. Ta krabička je fakt hezká... Já si takhle chtěla koupit větší verzi podobně roztomilého krému u Beyond, ale prodavačka mi strašně vehementně vnucovala jiný krém včetně toneru zdarma, tak jsem se nechala přesvědčit. =D

    OdpovědětVymazat