čtvrtek 23. října 2014

Můj první Memebox: Superbox #59 Halloween Special

Všichni pořád píšou o různých Beauty boxech a podobných krabicích, tak jsem si řekla, že to zkusím taky. Obvykle mě takové věci nechávají naprosto chladnou, jelikož mám pocit, že v nich nikdy není nic zajímavého, ale tak když je to Halloweenská edice, tak by se mi snad mohlo poštěstit.

No co vám budu vyprávět, už od chvíle kdy mi pošťák předal balíček jsem začla mít podezření. Čekala jsem krabici jak hrom a dostala takovýho malýho mrzáčka 16x16cm. Jako jo, měl to být děsivý Memebox, ale čekala jsem děsivost trochu jinačí. Po rozdělání se mé tušení potvrdilo.



Krabička byla zabalená v bublinkové obálce a kupodivu přišla i nepoškozená, to bylo fajn. Jenže po rozdělání už to tak fajn nebylo. Hned nahoře se skvělo peklo největší, nalepovací rtěnka. Ano to se dá nazvat děsivým.


Při aranžování předmětů na fotku a jejich rychlé prohlídce mi došla děsivá pravda o děsivém balíčku. Tohle je fakt děsivé a i když bych ve svém ultragothickém období asi jásala, nejsem si jistá jak moc mám jásat teď. Hlavně jsem si vždycky myslela, že tyhle balíčky maj být rozmanité a představit lidem značky co neznají. Tady ale vidím hned 5 slovy !PĚT! výrobků od firmy Revecen a aby se neřeklo tak potom ještě dva výrobky od jiných firem.


Upřímně jsem čekala, že balíček bude obsahovat nějaké stíny v ujeté barvě, tmavou rtěnku (třeba zelenou nebo černou), nejspíš i lak na nehty v dýňové barvě (nebo aspoň UV lak), v případě pekla nějaké nalepovací čarodějnické nehty. No nic, dočkala jsem se následujícího.

Výrobky od firmy Revecen, což má být nějaký prudce profesionální korejský makeup. Prý stvořený pro korejskou pleť a teplé a vlhké podnebí. To jsem teda zvědavá jak bude držet na mě v následující zimě.


Umělé řasy "Revecen Eye Lash" na pozadí asi nebudu ani moc zmiňovat. Sice se chci naučit nosit umělý řasy, ale pořád se k tomu nemůžu dokopat, takže tohle mě zrovna nechává chladnou.

Černé zapečené linky "Revecen Cake Eye Liner Black" asi i zkusím. Je to můj první zapečený výrobek tak jsem zvědavá jak se mi s tim bude pracovat. Při patlání na ruku mi to moc nešlo, asi jsem to málo navlhčila. V příbalovém letáčku psali, že to můžu použít i jako stíny, tak to jsem teda zvědavá. Je toho 3,5g tak mám do konce života asi co dělat abych to vypotřebovala.

Ta sexi fialová věc je "Revecen Supra Lining Color 007 Purple" což má být barva na obličej i tělo. No možná, že jí i využiju, ale pochybuju, že se dostanu až na dno než se změní z krásné máslovité barvy na vyschlý šutr. Po prvním zkusení na obličej mi přišlo, že jí vadí moje mastnota a držet nebude.

Bílá věc vypadá hodně zajímavě. "Receven Face Control Foundation 100 White" slibuje zmatnění, potlačení žlutých podtónů a ještě nějaká další kouzla. Rozhodně se těším na vyzkoušení, protože žlutý podtóny co mám okolo pusy mě rozčilujou a zmatnění potřebuju jak sůl. Konečně produkt z kterýho můžu mít radost. Rychlotest ukázal, že zmatní, ale otírá se a vadí jí mastná pleť.

Za úplně nejlepší produkt prohlašuju to co je na fotce pod těma barvičkama a to je "Revecon Liquid Lipstick Blood". Skoro jak kdyby věděli, že po nějaké takovéhle barvě teď toužím. Po nafocení Memeboxu jsem to hned musela vyzkoušet. Takže můžu říct i první dojmy. Sice se blbě nanáší a dělá na puse trochu nepořádek když jíte (rozmazává se), ale fakt vypadá jak kdyby jste právě někoho vycucli (takže s tim rozmazáváním je to ještě víc cool). Ideální pro nějaký ten temno/zlo/upíro look. Na normální nošení bude člověk muset být trochu opatrnější (ještě že nejsem normální).

swatch Revecon produktů


Za zbytečnost považuju "Lalanc Real Tattoo" tetovačky. Jako jo ty ze žvejkaček mě jako malou bavili a občas mě baví i v dospělosti, ale nějak nevidím smysl si to na sebe lepit když můžu mít normální tetování. Chápu, že spousta lidí ho mít nemůže kvůli práci a společnosti, ale lepit si na sebe tyhle mini tetovačky s tím, že se aspoň na jednu noc stane člověk drsňákem? Si mohl Memebox odpustit a dát tam raděj ten lak na nehty.


Nefalšované a čisté zlo jsou "Elizavecca Lip Tattoo". Představa, že si něco nalepím na rty a pak s tím chodím celý den, je fakt největší bizarre jaký mohla něčí chorá mysl vyplodit. Vždyť si vemte jak často člověk potřebuje nějaký balzám na rty nebo se chce v klidu najíst a ne aby mu něco překáželo. Jako jasně je to stejně záležitost spíš na pařbu, ale tahle sranda stojí normálně 14$ a jsou tam dva kusy. Umíte si představit, že si dáte jednorázově na pusu něco za 7$ čili 150Kč? Kdyby to aspoň bylo v nějakém zajímavém a ujetém provedení, jakože teda Halloween, jenže tohle je obyčejná tmavě rudá.

Tolik teda k Memebox: Superbox #59 Halloween Special, myslím, že mi hrdě dokázal, že to za ty prachy nestojí a nějaký čas si zas nechám zajít chuť na podobný random blbosti. Ještě vám hodím fotky letáčku s bližším popisem produktů kdyby jste si chtěli počíst podrobnosti nebo mrknout na ceny. Cena Memeboxu byla 20$.



7 komentářů:

  1. Mě by zajímalo, co je vlastně ta nalepovací rtěnka, nechceš sem hodit foto?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady máš jedno juchací video kde je hezky ukázáno co s tím. Sice je to jiná značka, ale princip je stejný.

      https://www.youtube.com/watch?v=S4cBipeLMiw

      Vymazat
    2. Probůh, proč by tohle někdo dělal namísto toho, aby prostě použil rtěnku nebo podobné "zastaralé" techniky? A těch peněz, jeez O.o

      Vymazat
    3. Protože se ti to nikde neobtiskne, jak říká paní na videu....no ale to sloupávání bylo dobré :D Za chvilku si fakt budem moct připlácnout novej obličej a pak ho večer sloupnout.

      Vymazat
    4. Oni občas mají zajímavé vzory který rtěnkou člověk neudělá, ale ani to by mě asi nedonutilo. No až to někdy vyzkouším, tak o tom možná i napíšu.

      Vymazat
  2. Já si sice objednávám jídelní boxy, ale kosmetika mě tak nějak neláká. Nicméně se už nějaký čas odhodlávám koupit kawaii box z blippo.com - zatím bohužel není peněz na zbyt :( A ještě vypadá dobře třeba takový NerdBlock jako box :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem na Memeboxech poněkud závislá, ale zrovna tenhle jsem naštěstí neobjednala. Obsahu jsem se docela bála. Jediný, co by mě opravdu lákalo vyzkoušet, je to tetování na rty - ze zvědavosti by mě totiž zajímalo, jak dlouho bych něco takovýho na puse snesla. :D

    http://cosmetictreasure.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat