úterý 21. října 2014

Skinfood: Black Raspberry Eye Cream (Wrinkle care)

Řekla jsem si, že už mi táhne na třicet a měla bych se teda začít preventivně udržovat. Takže jsem nelenila a objednala krém co měl v názvu eye a wrinkle a vypadal aspoň trochu hezky. Přiznám se, že Skinfood není zrovna značka kterou bych nějak vyhledávala. Ujíždím na mnohem sladších baleních a tohle přírodně a dospěle se tvářící, byla trochu rána na slepo.


Krém je vlastně z celé řady, ale tak zas tolik péče jsem v boji proti budoucím vráskám podstupovat nechtěla. Kupovat devět produktů abych měla celou řadu, když ani nevím jestli je ten krém dobrý...


Na první pohled jsem si balení zamilovala. Ta sundavací papírová část ovázaná dalším papírem byla hezká, jen trochu blbá v tom když za to člověk vzal, moh krém vyklouznout a rozflákat se. Skoro se mi to povedlo. Takže papír šel raději pryč a zbylo to skvělé korkově vypadající víčko a skleněný kalíšek. Přiznám se, že mi dělá fakt dobře to víčko ošahávat, je ze super materiálu.


Vůbec celé je to prostě pěkně zpracované, včetně obrázků. Jen to má takovou nevýhodu, že bez špachtle se do krému moc nedostanete. Je to vážně prťavé balení obsahující 25g krému. Cena na ebay je 350kč. V téhle cenové hladině, asi najdete i jiné oční krémy i když nejspíš ne s tak super balením.


No a dostáváme se ke kameni úrazu. Krém je hodně, hodně, hodně hutný a v jakémkoliv množství ho namatlám na oči tak mám prostě pocit, že tam část zůstane, lepí a vydrží až do rána kdy jí zase smývám. Ke všemu i po víc jak půl roce používání mám pocit že se mi minivrásečky okolo očí spíš prohlubují, než že by měli tu slušnost a zmizeli nebo se tvářili, že se nezvětšují.

Vůni krém nemá špatnou, ale že bych z toho cítila nějakou záplavu malin říct nemůžu. Takže ani ta to nezachrání.

Pokud chcete nějaký krém na oči a chcete bojovat s vráskama, tak tenhle můžete s klidem vynechat. Fakticky za ty prachy nestojí.

4 komentáře:

  1. Ohhh a já ho zrovna mám uloženého ve watch listu.. :( Damn, ty maliny mě tak lákaly! Každopádně díky za recenzi :) Já momentálně používám Etude House Mint Cooling Eye's Cream Stick - spíše letní záležitost, protože příjemně chladí na očích. A po nanesení je lehce nazelenalý oční okolí ^^ druhá verze vanilla tohle asi dělat nebude, ale zas vůně vanilky je taková ošemetná :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Mint Cooling mám taky zkušenost. Momentálně ho s sebou tahám do posilky a po cvičení si schlazuju očička. :)

      Vymazat
  2. Mně Skinfood přijde celkově nic moc - mají krásná balení, ale jejich produkty nejsou žádný zázrak. Příště bych být tebou zkusila oční krém od Beyond, sice nejsou až tak uber sweet, ale za srovnatelnou cenu mají krémy mnohem lepší. Já vzhledem k věku pod 25 ještě v protivráskových nelovím, ale mám od nich hydratační krém a je super, mám pocit, že vydrží snad dva roky (vůbec neubývá), konzistence je tak akorát a vyživuje bez toho, aby tvořil hnusnou mastnou vrstvu.

    OdpovědětVymazat
  3. Já si koupila obyč od weledy a používám ho pod makeup, na to je fakt dobrý

    OdpovědětVymazat