neděle 26. července 2015

Lime Crime rtěnky Chinchilla, Airborne Unicorn a lesk Present

Jednoho dne měl Lime Crime výprodej a když vám zlevní rtěnka z 18$ na 9$, tak se váhá fakt blbě. Ano já vím, měli nějakou tu aféru s tím, že nakupují to samý ve velkém množství a v malém a mnohem dráž to prodávají. Taky to není cruelty free a takový ty věci, co dokážou rozbrečet citlivější youtouberky (fakt jsem jednu viděla brečet). No můj postoj k tomu je, že je to smutný, že někdo takhle lže a prodává draze svý výrobky, ale vy si jako myslíte, že velké kosmetické značky nebo vůbec jakýkoliv velký a známý podnik na vás jako nevydělává? Jo jasně je to smutný a nemělo by to tak být, jenže je. Takže netuším proč je taková hrozná hysterie, když to dělá jedna slečna navíc. Ano měla reagovat asi o dost jinak než reagovala, holt nemá hromadu lidí v nějakým komunikačním oddělení který by brali 50k za měsíc za to, že dokáží lhát o moc líp než ona a hladce řešit problémy. Takže prosím pokud máte nějaký strašlivý výlevy o tom proč jsem strašně zlá když tohle podporuju, tak si je nechte, protože mě nezajímají.

No takže, platila jsem přes PayPal (oni totiž Lime Crime měli trochu problém i s nějakým tím únikem údajů a tak..). Všechno proběhlo v pohodě a brzo přišel balíček. Trochu naivně jsem doufala v růžovou krabičku, ale bohužel dorazila obyčejná bílá krabice. Naštěstí po rozdělání byla uvnitř nádherně kytičkovaná a vystlaná jemným papírem.



Krabičku jsem si pak otočila těma kytkama navrch a už mi zdobí pokoj. Pořád si říkám, že je škoda, že jsem si toho nevzala víc, ale nechtěla jsem aby mi to stopli na celnici. Inu snad ještě někdy budou slevy.


V rychlosti zmíním Carousel Gloss v odstínu Present. Jako rozhodně není špatný. Nejsem nijak lesková, ale tohle je skvělá věc když přijde na dramatické líčení. Má malý a praktický štěteček. Jen s dávkováním mám pořád dost problém. Buď toho na sebe dám málo a vypadá to blbě flekatě nebo hodně a to mi není úplně příjemné. Jsem člověk co si na lesky pořád teprve zvyká.


Lesk obsahuje mrtě a mrtě malých červených nebo možná spíš výrazně růžovočervených blejskátek. Když se pokusíte si lesk otřít - což jde opravdu snadno, garantuju vám, že ti malí hajzlíci se vás budou držet ještě dlouho. Takže všehovšudy je to hezká věc, ale spíš na panenkovský postávání než na to reálně s tím existovat. Jedno napití z hrnku a máte to všude.

Rtěnky jsou prostě úžasný. Mám teď období kdy mě baví hodně světlé rtěnky, takže světle fialová a něco co mělo být do šedivofialova byla jasná volba. Bohužel nikde jinde člověk na takhle světlé odstíny v tomhle tónu moc nenarazí.



Obaly jsou prostě a jednoduše nádherné Proč ostatní výrobci taky nedělají něco tak hezkého. To je vážně takový problém udělat rtěnku na který bude něco natištěného? Asi jo. Taky mě docela překvapilo jak rtěnky voní. Přijde mi to jako prášek na pečení, ale sladší.

Airborne Unicorn, Chinchilla

Rtěnky jsou texturou poměrně příjemné. Nijak nevysušují, ale bohužel ani nehydratují rty. Skvěle drží a dají se mnou i lehčí jídlo. Běžně je opravuju tak 2-3x za den, což mi přijde jako skvělý výsledek. Akorát k večeru už mám rty poněkud vysušené, takže to chce trochu přejet i balzámem. Zařazuju je na žebříčku oblíbenosti hned za Urban Decay rtěnky, ty totiž hydratujou.

Za plnou cenu to rozhodně nejsou špatné rtěnky a za těch 8$ jsou to naprosto skvělé rtěnky. Rozhodně jsem ráda, že jsem si je pořídila a o to víc mě to nalámalo k tomu abych v budoucnu objednala ještě jednu na kterou mám zálusk. Po glitrech, stínech, primerech ani lacích od týhle značky nijak netoužím, ale rtěnky od nich mě fakt berou.

Vlastně jediný problém těchto dvou rtěnek spočívá v tom, že zrovna tyhle dva odstíny vypadají na mých rtech skoro stejně. O trochu radši mám Chinchillu, protože je opravdu světlounká a k mým momentálně šedivým vlasům se celkem hodí.

To je pro dnešek všechno dámy a pánové. Dík že jste to dočetli ať už si o Lime Crime myslíte co chcete.

2 komentáře:

  1. Chinchilla si v kombinaci s šedivými vlasy přímo říká o fotku! :)) Taky nerozumím tomu, proč u nás není větší výběr podobně bláznivých odstínů, ke kostýmům bych to celkem ocenila. Nebo aspoň více kvalitnějších matných. I když mě ty rtěnky krátce po animefestu stejně přešly, protože jsem opravdu líná na sebe cokoliv pravidelně matlat, zvlášť teď v létě, kdy trpím představou, jak se to v tom horku všechno rozteče :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aktuálně sedim u PC a na hlavě mám nakydanou fialovou barvu, takže fotka nebude. Poštěstilo se mi sehnat větší množství barev na vlasy za relativně levno, tak si to užívám. Některé už jsou trochu prošlé, ale pořád barví.
      Ono něco málo se dá sehnat v Inglotu a něco v Makeup Revolution ale prostě to není žádná sláva. Přitom když třeba NYX sem tam vydá něco barevnýho, tak se po tom doslova zapráší a ostatní blogeríny to tahaj z ameriky a objednávaj ze zahraničí seč jim síly stačí. Copak to těm prodejcům nedochází? Nebo by to aspoň ten NYX moh vozit i sem.
      Na mě se v létě roztejká akorát BB a pudr a to jen pro to, že se mi prostě mastí pleť o něco víc. Jinak se patlám vším co mě zrovna napadne. V poslední době se mi navíc vkrádá myšlenka, že by stálo za to udělat nějaký ten článek "spotřebováno" a zasmát se nad tím jaký jsem looser že za čtvrt roku spotřebuju tak jednu nebo dvě věci. Fakt nevím jak to ostatní blogy dělaj, že tam maj každý měsíc článek s deseti produktama. Takovýho čísla bych dosáhla snad jen v případě že bych počítala i roličky toaletního papíru a zubní pastu.

      Vymazat