pátek 9. října 2015

Minirecenze

Dnešní minirecenze mi dali dost zabrat. Sešlo se toho poměrně hodně a tak trvalo asi 14 dní než se mi povedlo všechno poctivě vyzkoušet. Bez větších řečí jdeme na to.


Lancome: Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector - od krému který se prodává v plném balení za 2500Kč jsem teda čekala víc. Vzorek mi vydržel asi na čtyři použití a za tu dobu jsem neviděla žádnej rozdíl oproti jakémukoliv jinému krému. To že to vonělo docela zajímavě, situaci fakt nezachrání.

Vichy: Liftactiv Supreme - Progressive anti-wrinkle and firmness correcting care (pro normální až kombinovanou pleť) - mám pocit že výrobci trpí utkvělou představou, že čím delší název výrobek má, tím bude spotřebiteli připadat lepší. Jinak si tu délku názvu neumím vyložit. Naštěstí tenhle krém byl aspoň na obličeji fakt příjemnej, takže bych do budoucna mohla popřemýšlet o tom že si ho pořídím. Rozhodně mi přišel lepší než šíleně drahý Lancome.

TonyMoly: Intense Care Dual Effect Sleeping Pack - mléčně bílá gelová konzistence mi byla na obličeji vážně příjemná. Rychle se to vsakovalo a i ten mírně lepivý pocit poměrně rychle pominul. Ráno jsem měla nejhladší pleť jakou jsem kdy zažila. Tohle fakt potřebuju.

TonyMoly: I'm Real Aloe Shooting Lotion - hezky to vonělo a udělalo mi to příjemně hladkou pleť. Jen jsem pořád nedospěla k tomu abych tenhle typ věcí používala.

TonyMoly: I'm Real Tea Trea Sebum & Pore Lotion - narozdíl od předchozího vzorečku, tenhle hnusně páchnul. Aspoň že to redukovalo moje maštění asi o 20%, což pořád znamená, že se lesknu jak prase. Kdyby to bylo aspoň o 50% tak přežiju smrad a pořídím si to.

TonyMoly: Luxury Gem Gold 24k Mask - na to že to má být luxusní a se zlatem, to naprosto nic nedělalo a moje pleť vypadala stejně špatně jako předtím. A to jsem si to šetřila na nějaký špatný den abych si víc užila pocit, že zničeho nic vypadám líp. No stane se.

TonyMoly: Panda's Dream White Magic Cream - vadila mi lepivost krému, ale musím uznat, že docela slušně dokázal potlačit některé barevné odstíny co mám na obličeji. Potlačoval hlavně žlutou, červenou nedával. Škoda, protože tváře a hlavně nos mívám dost červené.

Nature Republic: CC Cream - Super Origin Complete Control Cream - existují tři odstíny - Brightening, Tinted, Color Change. Já nafásla odstín Tinted, který je v přirozeném odstínu mojí pleti. Je dost hutný a skoro bych řekla, že je to BB a ne CC. Nijak extra nekryje, ale dělá takovou tu hezkou, sjednocenou a zářivou pleť. Bohužel díky tomu jak jsem mastná mi úplně neseděl a dost jsem se leskla, ale jinak byl fakt hodně příjemný a krásně na pleti držel.

Skin79: White Reviving Skin Radiance Solution - normálně tyhle věci moc nepoužívám, ale musím uznat, že to příjemně květinově vonělo a rychle se to vsakovalo. Na ebay vychází na pětikilo, takže je to docela drahá sranda, ale pokud tahle péče někomu z vás vyhovuje, tak směle do něj.

TonyMoly: BCDation all master - přiznám se, že při nanášení jsem se zamilovala. Je to heboučké, lehké, krásně se to roztírá, má to docela dobrý odstín, SPF 30 a dělá to pěknou jakoby rozzářenou pleť. Krytí je spíš střední a opět jsem se po pár hodinách dost leskla, ale to u mě není novinka. Budu muset pohnout se spotřebováváním všeho co tu mám, jen abych si v budoucnu mohla pořídit lahvičku tohohle mixu BB, CC a podkladu.

Sephora: Super supreme body butter - jako nebylo špatný a zajímavě vonělo, ale pochybuju, že by se mi kdy za tělové máslo chtělo utrácet ty peníze co za to Sephora bude chtít.

Sephora: Smoothing primer - klasická silikonová báze jen s tím rozdílem, že tuhle jsem na sobě snesla. Zkoušela jsem jak s makeupem, tak s BB creamem (což mi přišlo zvrhlé, ale co bych pro zkoušení neudělala). Pleť nebyla nijak výrazně hladší. Póry byli pořád viditelné, vrásky okolo očí taky (i když ty možná o pidichloupek míň). Jako největší a naprosto skvělou vlastnost bych viděla to, že mi díky bázi na obličeji lépe seděl makeup a neotíral se mi při smrkání. Jsem velmi smrkající člověk a když mi z nalíčeného obličeje ční nenalíčený nos, který má sklony být červený, vypadá to prostě blbě. Takže i kdyby na nic jinýho, tak na ten nos to bylo skvělý. Jen se bojím jaká bude cena.

4 komentáře:

  1. TonyMoly: BCDation all master asi fakt potřebuju :-O Už aby přišla výplata :D Pěkný inspirativní článek, co mi nejspíš zruinuje rozpočet, fakt dík :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No neboj. Já mít víc peněz, tak už taky zuřivě objednávám. Momentálně si musím nechat zajít chuť.

      Vymazat