středa 1. března 2017

Minirecenze

Je to tu zase. Formát recenzí, který mě nejvíc baví. Co má taky člověk pořád popisovat na krémech, pěnách, řasenkách. Často to stačí opravdu krátce. Dnes nebude hromadné foto úplně všech produktů, protože některé z nich už ani nemám. Přece jen je to docela dlouho co jsem nepsala, ale kosmetiku jsem poctivě spotřebovávala i tak.


Yves Rocher: Sebo Végétal micelární voda 2v1 - obchod Yves Rocher jsem často míjela a jednou jsem se prostě odhodlala ho zkusit. No šťastně to nedopadlo. Micelárky je kýbl (390ml), ale je úplně na nic. Neodličuje, hrozně na obličeji lepí, má debilní pumpičku co dostříkne přes půl koupelny (ano už se mi to párkrát fakt povedlo). Na dočištění obličeje po odlíčení jinými prostředky jakž takž funguje, ale nic příjemného nebo pohodlného to není.

Yves Rocher: Sérum Végétal Wrinkles & Radiance Smoothing Care - dostala jsem miniaturku k nákupu. Na cesty jako nouzový krém to docela šlo i když je pro mě záhada proč tomu říkají sérum. Bylo trochu mastnější než mám ráda. Plus byla i hezká vůně a příjemné roztírání. Nicméně Yves Rocher mě nenalákal ani micelární vodou a ani touhle miniaturou. Možná tam někdy koupím předražené mýdlo, na tom snad není tolik co zkazit a většina z nich hezky voní.

Kiehl's: Ultra Facial Overnight Hydrating Masque - v popisku píší, že jednou týdně si to mám ve zdravé vrstvě natřít na obličej a po 10 minutách otřít přebytky a jít spát. To jim jako jebe? Si koupim 125ml něčeho za skoro devět stovek a pak si budu otírat přebytky? Takže mazáno v malé rozumné vrstvě jako krém. Trochu mi pak lepila tvář, ale pleť ráno vypadala skutečně krásně. I když myslím, že podobně krásně jsem vypadala třeba i po Too Cool For School Pumpkin Sleeping Pack a ten seženete za 300 Kč.

Kiehl's: Rosa Arctica Eye - naprostá pecka a patrně můj budoucí oční krém na příští léta. Předčil i avokádový oční krém od této firmy, který už několik let používám a jsem spokojená. Je hutný, krásně se vstřebá a pro suché oční okolí je jako dělaný. Potřebujete ho. Bez výmluv.


Holika Holika: Auto Remover Stick - nafasovala jsem ho zadarmo jako bonus k řasence. V podstatě je to olejová tyčka kterou máte snadno odlíčit řasenku. Moc to nefunguje pokud máte řasenky velkou vrstvu. S malou si to poradí v pohodě, ale u velké vrstvy šmrdláte, mnete a spíš vydrbete díru v Remover Sticku než sundáte řasenku. Na cesty když se vám nechce vláčet skutečný olej na odličování, tak jako možná. Jinak pro mě nepoužitelný.

Country & Stream: Honey Eye Roll-on - náhodný nákup v jedné drogerii po cestě do Sanrio Purolandu. Člověk by sem tam měl zkoušet nové věci. Tahle se nepovedla. Roll-on sice příjemně chladí, ale jinak mi nepřijde, že by cokoliv dělal. Tedy trochu lepí a voní po medu, ale to je vše. Na to, že na ebay za to chtěj 500 Kč dost zklamání.

UPS: Eyebrow Mascara - z té samé drogérie co předchozí roll-on. Po delším hledání se mi povedlo najít i stránky společnosti UPS. Balení samotná jsou relativně minimalistická avšak obsah to vynahrazuje. Je vidět, že tyhle produkty jsou dle filozofie společnosti dělané pro harajuku lidi. Kde jinde narazíte na khaki a hořčicovou řasenku v jednom balení, šedou, modrou či růžovou řasenku na obočí. Já si vybrala právě růžovou. Když můžu mít růžové vlasy, proč ne obočí. Jen mi vadí, že štětka je teda fakt gigantická a nanáší zbytečně moc produktu. Takže musím být opatrná. Ale jinak drží a je fajn.


Meyve: Black Peel Pack - šedá a napůl tekutá, průhledná, lepivá hmota s příjemnou vůní. Stačí naplácat na obličej, nechat zaschnout a sloupnout. Akorát, že to vlastně nic nedělá. Teda pokud máte nějakou starou kůži, možná jí to při strhávání vezme s sebou, ale zas tak moc to nelepí a sundavání je snadné, takže je to spíš jen takový pocitový peeling. Nikdy jsem tam nic extra neviděla. Jo a ke konci balení mi maska začala zabarvovat kůži. Tak šla do koše.

A jsme na konci. Přeji všem hezký jarní den a pokud se vám chce, napište mi dolu něco hezkého. Třeba co vás potěšilo či zklamalo v poslední době. Už dlouho jsem na komentáře neodpovídala a nějak mi to začalo chybět.

4 komentáře:

  1. A já chtěla nějakou micelárku vyzkoušet, no ted nevím :D

    http://xoxo-ronnie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co jsem zatím měla možnost, tak nejvíc mi vyhovovala Loreal Skin Perfection. Bioderma je taky fajn, ale dost drahá. Zkoušela jsem i Garnier dvoufázovou micelárku s olejem a taky se mi hodně líbila, akorát spíš na prvotní odlíčení než na dočištění pleti.

      Vymazat
  2. Jé, minirecenze, to já moc ráda :) Nadšeně koukám, že články zase přibývají, chytila jsi opět spisovatelskou slinu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už to tak vypadá. Doufám, že mi to vydrží. Taky by to chtělo zlepšit pravopis, ale na to mě nikdy neužilo. Jsem rebel co se stydí a píše blbě česky.

      Vymazat