úterý 25. března 2014

Baviphat: Woori Gokmul Mask Sheet - Mung Beans

Název zní asi trochu nevyslovitelně, ale nebojte nebudu tenhle jazykolam používat často. Plátýnkové masky používám docela ráda a tahle mě fakticky dostala. Jednak má skvělý obal a jednak mě odrovnaly její účinky.


Jedná se o tu zelenou variantu, o té hnědé si popovídáme někdy později. Trochu se mi na fotce potvory lesknou, ale s tím se moc dělat nedá a tak to budete muset přežít. Na obličeji jsem jí nefotila, protože tak nějak není co k vidění....tedy krom celkem strašidelného vzhledu, za který by se nemusel stydět ani hororový Jason.

Použití je stejné jako vždycky. Přiložit na obličej, nechat 15-20min a pak sundat masku a zbytek slizu vmasírovat do obličeje. Maska by měla čistit pleť a vyhladit ji. A to taky dělá. Fakt to bylo vidět. Škoda, že to nevydrží dýl jak den. Nicméně bylo hezké se podívat do zrcadla a vypadat o pár let mladší s hezky jemnou vypnutou a čistou pletí.

Baviphat: Woori Gokmul Mask Sheet jsem kupovala na testerkorea za 1000Won (asi 20Kč) a na ebay se dají najít po 10ti kouscích asi za 290Kč. Snad první maska kterou můžu opravdu vřele doporučit.

5 komentářů:

  1. Pani, vzhledem k tomu, jak chutnal napoj z nich, bych se na kosmetiku z tech fazoli moc netvarila, ale jestli je to fakt tak dobry...

    OdpovědětVymazat
  2. To zní opravdu skvěle :) Tvým recenzím věřím, takže (tuhle věc s podivným názvem, který se mi nechce ani kopírovat, natož přepisovat) zkusím koupit, až na to někde narazím za dobrou cenu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi snad raděj ani neříkej. Se pak děsím, že si něco pořídíš a nebude ti to vyhovovat a bude to jen a jen moje vina.

      Vymazat
    2. Tak já kdyžtak případně pomlčím :D

      Vymazat