čtvrtek 20. března 2014

Etude House: Collagen Eye Patch

Už nějakou dobu pozoruji, že začínám mít pod očima docela slušný pytle. Teď je jen otázka zda z toho mít radost protože váčky pod očima jsou v Asii žádané a lidé utrácejí prachy za plastické operace aby je měli nebo jestli mám být naštvaná protože tady v Evropě to nikdo neví a já vypadám prostě unaveně a vyžile.

Takže jsem sáhla do své kouzelné krabice kde skladuji některé kousky kosmetiky jako masky a to co aktuálně nepoužívám. Vytáhla jsem Collagen Eye Patch, který jsem nafasovala k nějakému nákupu zdarma a založila ho tam na horší časy.


Jak to vypadá na obličeji jsem zapoměla vyfotit. Jsou to takové nacucané plátýnkové půlměsíce co si plácnete pod oko a necháte je tam 15-20min. Stejně jako ta hezká holčička na obalu. Pak by jste asi měli mít míň vrásek, menší pytle a vůbec mít tu oblast nacuclou kolagenem a tudíž hezkou.

No tak to se mi nestalo. Teda trochu asi jo, ale potřebovala bych ty Eye Patche ještě aspoň čtyři na každý oko. Po těch 20ti minutách už byli polštářky (původně nacucaný že by se dali ždímat) suchý. Jako že úplně suchý. Buď se kolagen odpařil nebo vsákl.

Bylo to zábavné a příjemné, ale asi bych to musela dělat každý druhý den abych viděla dlouhodobě nějaké účinky.

5 komentářů:

  1. Děkuju za review~ Určitě by bylo zajímavé sledovat, co by to dokázalo při delším používání :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jenže to by to muselo být za nějakou opravdu zajímavou cenu, Třeba kus za 10-15Kč aby si to člověk mohl dělat každý druhý den a nezruinoval se.

      Vymazat
  2. mě moc etude house nezaujal, nějak mi připomíná takový ty levný značky typu essence... :D :/

    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Etude House je hlavně líbivej, takovým tím korejským roztomile panenkovským způsobem. Essence se snaží být taky určitým evropským způsobem roztomilá, ale srovnávat se to asi moc nedá. Essence je prostě levná užitková kosmetika pro slečny co se začínají malovat nebo se jim do toho nechce vrážet víc peněz než musej. Jako start je dobrá. Ale Etude House je prostě někde jinde. Jasně má dobrý a špatný produkty, má i průměrný produkty, ale rozhodně to neni Essence.
      Mimochodem od Essence tu taky pár věcí mám a některý jejich limitky se mi fakt líbí. Jen co do výdrže jsou dost nahovno.

      Vymazat
  3. Taky zalezi, jaky kolagen to je, mozna bys cekala marne, nez to vubec skrz kuzi proleze. =D

    OdpovědětVymazat