čtvrtek 6. března 2014

Etude House: Rosy tint Lips

Rosy tint Lips od Etude House jsem si objednala spíš ze zvědavosti co to bude než že bych měla pocit, že bez toho nemůžu žít. A tak jsem si tedy vybrala nejtmavší odstín co je v nabídce, tedy After Blossom. A ačkoliv se snažím říkat v recenzích jestli to stojí za koupení nebo ne, dneska to nebudu mít vůbec jednoduché.


Zas musím pochválit velikost balení vůči krabičce. Ono i celé balení není nijak prťavé (píšou 7g což je víc než průměrná rtěnka) a jsem zvědavá jestli ho vůbec spotřebuju než vyschne. Dokonce i barevně je lepší než jsem čekala. Myslela jsem, že to zas bude nějaká napůl průsvitná hloupost co na rtech moc nevydrží a není vidět. Mýlila jsem se. Na rtech drží docela dobře, vidět rozhodně je, ale dost se otírá. Stačí se napít, něco zobnout, dát někomu pusu....Prostě zašpiníte cokoli čeho se dotknete. Oproti tomu na rtech ta barva pořád drží a jen jednou za čas je třeba ji doplnit.


Tubička má nahoře takové jemně chlupaťounké cosi ve tvaru obrácené misky. Takže na rtech při nanášení je to příjemné. Velký průšvih je přesnost nanášení. Precizní bez jakéhokoliv přetažení to prostě neuděláte ani kdyby jste se rozkrájeli. A pokud se pokusíte to otřít nebo opravit a nebudete dostatečně opatrní, může se stát, že se začnete nebezpečně podobat Jokerovi protože červená barva bude všude.


Další věc co se mi nelíbí, je že když to tubičku zmáčknu a nahoře teda vyleze takové malinkaté hovínko barvy, tak se mi občas stane, že když přestanu mačkat, zas se vcucne zpátky. Navíc i to mačkání jde docela ztěžka. Jako jo, můžu říct že plast je tím pádem kvalitní a pevný, jenže když se to nedá pohodlně mačkat je to trochu nevýhoda.

Na rtech je barva ze začátku trochu lesklá a pak spíš matná. Já osobně mám dost nepříjemný práškový pocit vždycky když to olíznu. Kupodivu nijak zásadně nevysušuje, ale ani nehydratuje. Je rozhodně příjemnější si sem tam rty přejet balzámem, akorát ho pak budete mít strašně barevný. Taky se smiřte s tím, že to odhalí vrásky a ošklivosti na rtech. Zas ale Rosy tint Lips hezky voní po růžích.

Tak fakt nevím co si o tomhle produktu myslet. Veliké plus je ta intenzita barvy a docela slušná trvanlivost a chvilku trvající vůně. Ale zatraceně velké mínus je nanášení a otírání. Kdyby to udělali nějak jinak nanášené, tak bych o znovu pořízení možná přemýšlela ale takhle fakt ne.

3 komentáře:

  1. Vypada pekne, ale promenit se po naneseni v jedno velke razitko... >.<

    OdpovědětVymazat
  2. To je opravdu hloupé, že tak barví a nedrží. Barva totiž vypadá krásně :/ Vždycky mě překvapí, když známá značka vyprodukuje něco tak extrémně nedomyšleného.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to u Etude House přestává překvapovat. Začínám mít pocit že mají dva druhy produktů. Jedny jsou prostě wow a druhé úplně na nic.

      Vymazat