úterý 11. března 2014

Etude House: Sweet Bubble Play

Konečně! Oslavujme! Hurá a sláva!.....Pokud se ptáte co a proč, tak vězte, konečně se mi povedlo něco dopotřebovat a nemusím už závidět ostatním blogerkám ty dopotřebovávací články. Tedy až na to, že ony jsou schopné dopotřebovat pomalu každý měsíc deset produktů a já s velkou pompou přijdu po půl roce s tím, že mi došlo mýdlo.

O Sweet Bubble Play Cupcake mýdlu od Etude House jsem se zmiňovala dvakrát. Pokud si na to nepamatujete, je to tím že to bylo už před solidní dobou. Takže pokud si chcete osvěžit paměť, tak tady jsem psala o tom jak mám na edici spadeno a tady, že přišla. No a jelikož mám první ze tří mýdel spotřebováno, můžu napsat plnohodnotnou recenzi jaký vlastně cupcake byl.


Takováhle toho byla hromada. Krabičky jak vidíte byly fakt povedené. Hlavně ten detail malého cupcaku nahoře je naprosto skvělý a krabičky díky němu drží krásně zavřené. Objednávala jsem tři různé příchutě. Bílý Cream muffin s vůní Baby scent, žlutý Lemon cream muffin s vůní Lemon a fialový (i když na fotce to tak nevypadá) Blueberry cream muffin s  překvapivě malinovou vůní.


Bližší pohled na krabičku a cupcake ukáže hezkou korejskou vlastnost udělat vnitřní náplň velkou stejně jako krabička. Taky je pěkně vidět, že cupcake je skvěle chráněný. Fakt jsem se bála v jakém stavu mýdlo dorazí. Přece jen přes půl světa a ještě pak českou poštou to není legrace. Plastový obal a vnitřní fólie napnutá přes mýdlový frosting funguje skvěle. Po rozbalení jsem stejně zjistila, že mýdlo není tak měkoučké a pěnové jak jsem si myslela, ale poměrně tvrdý chlapík. Ozdůbky se mi do něj zapichovali celkem blbě.


A jaké teda mytí s Sweet Bubble Play bylo? No pokaždé když jsem ho vzala do ruky mi udělal radost. Vrchní frostingová část udělá trochu pěnu a spodní, která není bohužel na fotkách vidět (prostě si představte hnědej spodek ve tvaru košíčku) je tak trochu peelingová. Teda jsou v ní nějaký malý tvrdý ďubky tak to asi bude něco ve smyslu peelingu.

Teď k nevýhodám. Vlastně to není nic jiného než kostka obyčejného mýdla v hezké podobě. Docela vysušuje kůži oproti sprcháčům co normálně používám. Nejsem si jistá jestli výdrž je výhodou nebo nevýhodou. Neříkám že jsem se myla tímhle mýdlem denně, ale aspoň 2x týdně nebo častěji ano. Ráda mýdla střídám, takže bych ocenila kdyby došlo dřív a mohla jsem používat i další.


Slovo závěrem: Jako sranda to byla hezká, těch prachů mi líto není, ale čekala jsem něco trochu lepšího. Etude House je v tomhle zvláštní, umí dělat skvělou reklamu a hodně produktů má opravdu vynikajících, ale najdou se i takové, co jsou jen hezké i když by mohli být lepší.

1 komentář:

  1. Koukám na to jak blázen, pořád si to prostě jako mýdo představit nedokážu :D ale vypadá to sladce, to jooo :3

    OdpovědětVymazat