neděle 16. března 2014

Novinky - Etude House: Precious Mineral Magic Any Cushion

Jsem strašně líná a nechce se mi vůbec nic. Vlastně to není ani tak lenost jako mírná otrávenost. Před pár dny se vyprodali boty na které jsem měla spadeno. Mám ráda boty a čas od času člověk narazí na naprosté "must have" a když nejsou, tak na mě padne deprese. Jenže nové články být musí a dneska tu navíc mám něco co se mě osobně docela líbí. Je to stejný princip jako BB Any Cushion. Tedy nějaká houbička kterou pošucháte nacucaný polštářek a pak nanesete na obličej a jste rázem hezčí.


Jestlí mám Precious Mineral Magic Any Cushion k něčemu přirovnat, tak to jsou Baby Choux podkladové báze z kolekce Sweet Recipe. Jak vidíte barvy jsou stejné. Zelená, růžová a oranžová. Jen vlastnostma si nejsem úplně jistá, ty budou asi trochu jiné. Báze je báze a dáváte přes ní ještě něco dalšího, ale ve videích na Precious Mineral Magic Any Cushion se už nic navrch nepoužívá a člověk vypadá dobře jen s použitím Magicu.


Tedy samozřejmě, že každý Magic má trochu jiné vlastnosti. Všechny mají SPF 34 a trochu bělících účinků. Růžová je určena všem bledulkám a krásně rozjasní tvář, zelená je vhodná pro všechny co mají problém se zarudlými místy a oranžová by měla překrýt všechny ošklivé tmavé skvrny (třeba ty pod očima co mám já) a rozjasnit pleť.


Na obrázcích níž vidíte jak hezky to vypadá otevřené a jak to vypadá na houbičce po nabrání. Víc už asi netřeba říkat. Možná ještě cenu. Na ebay splašíte buď Sample kit se všema třema za 200Kč a nebo plný výrobek okolo 370Kč, refill pak stojí lehce přes 200Kč. A teď jdu zas upadnou do deprese.


8 komentářů:

  1. ááá tak zrovna ten zelenej krasavec ke mně před pár dny dorazil:D ten obal je fakt boží a ta vůně! pořád musím tu houbičku vevnitř očmuchávat:D červená místa uplně nezakryje, ale rozhodně zesvětluje pleť a taky jakoby zvlhčí/hydratuje? Nevím, jak to popsat, každopádně když jsem zkoušela Baby choux base, tak to mě spíš skoro vysušovalo, kdežto tahle báze dělá takový zdravý lesk na pleti.. samotná se ovšem použít teda nedá, dělá opravdu bílou pleť a to jsem i tak hrozná bledule, pod makeup je to paráda :) (makeup jsem si samozřejmě pořídila taky z téhle řady a vždycky si oboje jen tak vyndám ze šuplíku a kochám se nima... :D ) Olga

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super vědět. Až si to budu pořizovat, pořídím si jak Magic tak ten obyčejný Any Cushion

      Vymazat
  2. Upřímnou soustrast s botami ^^'
    Nemít doma ještě tunu Baby choux, asi bych o Precious Mineral Magic Any Cushion uvažovala, vypadá to opravdu skvěle :3

    OdpovědětVymazat
  3. Ty boty chapu, stalo se mi presne to same. (>_<) a tahle vec vypada uzasne!

    OdpovědětVymazat
  4. Holky ráda bych zkusila některou z recenzovaných korejských vychytávek. Po letech zkoušení těch evropských už má pleť snese jen přírodní věci a mám navíc citlivou a problematickou :-(
    Neporadíte mi, na které značky se mám zaměřit? Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš těžký, každýmu sedne něco trochu jinýho. Navíc pokuď tvoje pleť snese jen přírodní věci, tak je dost reálná možnost že ani na BB creamy nebude reagovat tak jak chceš. Nicméně můžeš si zkusit z ebay objednat nějaké vzorečky. Být tebou zkusím třeba nějaké BB od Skin79 nebo Missha (ta má prodejnu i v Praze a Brně) nebo nějaký lehčí CC cream. Vím že lidé s problematickou pletí si pochvalují kosmetiku od Clinique. Je evropská a drahá jak prase, ale zas by ti mohla pomoct.

      Vymazat
    2. Díky, ty vzorky jsou fajn nápad. Hned něco objednám :-)
      Clinique je na mně trochu moc vysoké ceny. Holt to bude pokus omyl asi donekonečna.

      Vymazat
    3. Ono je to věčné hledání asi pro každého. Navíc pleť se člověku mění. Mě dlouho vyhovovala Missha, pak růžový Skin79, pak cokoliv lehčí konzistence, chvíli mi dokonce vyhovoval i SkinFood který jsem tu kdysi strašně zkritizovala. Je to nechutně různé s ročníma obdobíma a věkem.

      Vymazat