neděle 9. března 2014

Novinky - Peripera: Cushion Lips

Minule jsem psala o Rosy tint Lips od Etude House. Teď bude něco hodně podobného vydávat Peripera. Tedy samozřejmě se to jmenuje jinak. Prý novinka pro rok 2014. Podle mě věc co si s klidem nechám ujít. Postrádá dokonce i tu tolik pro Periperu typický obrázek nějaké hezké slečny. Takže hurá na haldu obrázků a dedukci co to je.


Ok hlavní lákací obrázek je sexi a vypadá jako by to měla být ta nejlepší věc na světě. Tedy až na to že já mám pocit že ta slečna má křivě nakreslené obočí a nedokážu se soustředit na nic jinýho.


Takhle by to mělo vypadat z blízka. Hnusná a levně vypadající vymačkávací tubička s houbičkou na konci. O tom jak moc to půjde vymačkávat a jak to bude tekuté, přemýšlet nechci. Přesně takhle jsem se totiž zklamala v Rosy tint Lips.


Způsob nanášení klasicky buď přes celé rty nebo jen do vnitřku. Je to jen na vás jak si budete hrát. Dole jsou vidět i barvy v kterých bude Cushion Lips dostupný, ale je zbytečné na ten malý obrázek brejlit když o kousek níž to máte ve velkém.


Jako asi jedinou větší vyjímku bych vypíchla odstín PK05 a PK06 protože jsou na korejské poměry opravdu intenzivní a řvavé. Otázka je jestli takové budou i ve skutečnosti, ale asi jo. No nemůžu říct, že bych byla nějak děsně odvázaná z téhle novinky, leda kdyby jí bývali udělali v nějakém hezčím desigenu s pěknou slečnou.

2 komentáře:

  1. Myslím, že ten oranžový musím mít!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak obal vazne nic moc, ale barvy vypadaji dobre (ja naopa radsi umirnene, tak ten posledni je pro mne nejzajimavejsi).

    OdpovědětVymazat