neděle 30. března 2014

Tři věci na které jsem se fakt těšila

V pátek bylo venku nádherně, skoro počasí na procházku. Jenže já seděla doma protože co kdyby mi přišlo  něco z toho na co už delší dobu čekám. A taky že jo. Odpoledne, když už jsem skoro nedoufala, přijel pan pošťák ve své dodávce a přivezl mi dva balíčky s tím, že třetí mám na poště protože se včera nedozvonil.

První balíček obsahoval triko. Ne tak ledajaké triko. Moje vytoužené triko s jednorožcem, duhou a nápisem Go to Hell. Znáte lepší kombo než sladké barvy a takhle zlej nápis? Akorát podle fotky jsem shledala, že už se vážně musím zas obarvit protože růžové vlasy jsou spíš blond.


Druhá věc, taktéž strašně očekávaná, byla kosmetika. Krabici jsem čekala trochu větší takže jsem byla malinko zaražená, ale při rozbalování jsem neskutečně juchala snad nad každou věcí. Byli tam fakt skvěle vyrovnané, obalené bublinkama a zasypané esíčkama.


Co všecko je na fotce a o čem dřív nebo později budu psát:
Food A Holic: Natural Essence Mask - Coenzyme Q10 - byla za 10kč tak neberte to že jo
Baviphat: Woori Gokmul Mask Sheet - Mung Beans - po minulém úspěchu zase
Baviphat: Woori Gokmul Mask Sheet - Oatmeal - zkusím i další
The Saem: Jeju Fresh Aloe Shooting Gel - ten starý mi už dochází
The Face Shop: Protect Me! - fennec fox - protože krém na ruce s vůní manga a fenkem je boží
It's Skin: Real Real Orange Cleansing Tissue - na cestování se hodí
The Face Shop: Pomegranate And Collagen Volume Lifting Eye Cream - protože mám pocit že moje očička si o to říkají
SkinFood: Black raspberry Eye Cream - protože jsem měla chuť na něco od SkinFood
Tony Moly: Pocket Bunny Mist - sleek - abych se měla v nadcházejícím létě čím osvěžovat
It's Skin: Macaron Lip Balm - Grape - došli mi dva balzámy a po tomhle toužím už asi rok
Holika Holika: Dessert Time Lip Balm - Lemon Cupcake - miluju vůni citrónu a cupcaky jsem taky chtěla už pěkně dlouho
jo a taky přišlo docela množství vzorků, takže časem možná bude zas minirecenze

Pro poslední věc jsem upalovala na poštu a nebyla si jistá co to bude, doufala jsem však v zázrak....respektive boty. Byli to ty boty co už jsem obrečela a co naštěstí znovu naskladnili. A jsou mi! Je mi jedno že nejsou kožené a že maj trochu tvrdou podrážku. V tomhle budu prostě trpět s úsměvem. Alespoň prvních pár hodin. Pak budu kulhat a remcat.


To je pro dnešek vše. Já se jdu odbarvit a nabarvit a vám přeji brzké doručení všech objednaných balíčků a spoustu radosti.

9 komentářů:

  1. To tričko je skvělé a asijská kosmetika má tak roztomilé obaly. Pořád si říkám, že si taky budu muset nějakou objednat, ale moje snaha našetřit peníze... :D
    A pokud jde o ty boty, tak Tě obdivuju, já bych se na nich zabila :D
    Little Notes

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak už párkrát jsem na podobných botech hodila epickou hubu. Případně se mi povedlo si skoro podvrtnout kotník. Ale prostě vypadaj tak hezky a já vypadám se svýma 164cm větší o 15cm.

      Vymazat
  2. Wow, ty boty jsou skvělý! Nechceš prozradit, kde jsou koupený? Taky bych nějaký mírně extravagantní potřebovala, neboj nebudu se opičit ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele klidně se opič. Jsou koupený na boohoo.com, ale když budeš hledat výrazy jako "lace up, chunky, platform" najdeš toho dost i na ebay a nebo případně asos.com nebo topshop.com

      Vymazat
  3. Máme stejné triko, vždycky mi ho pochválí nějaké dítě a já se směju :D

    OdpovědětVymazat
  4. Joo, ja se spis modlim ze mi pay pal uzna claim nez ze by ten lucky pack prisel, zacina to vypadat dost fejkove. Jinak ta zasoba kosmetiky mi zpusobuje nutkani zacit odpocitavat hodiny do moji staze v Koreji. =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gratuluju k budoucí stáži. Jak se ti to podařilo? Bych se zbláznila štěstím a zruinovala účet kdyby mě něco takového potkalo

      Vymazat
  5. Tož tak přemýšlím, nad čím slintám nejvíc. Asi to budou ty boty, ó ano *____*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak první test bot: Au asi mi upadnou kotníky. Drží většinu váhy a na delší chození to fakt není. Jsem sice parádně vysoká, ale dýl jako hodinu cestování a běhání po Praze nezvládám. A nemám ráda dláždění!

      Vymazat