čtvrtek 27. března 2014

Věci s ouškama

Ouška jsou prostě roztomilá. Přidají +10 charisma téměř čemukoliv. A když se to spojí s mou zálibou v makeup taštičkách, stane se že si objednám a se strašnou radostí pak používám jednu naprosto neodolatelnou.


Další oušková věc které jsem prostě nemohla odolat je zrcadlo. Je od Tony Moly a na papírovém obalu mělo dokonce i nějakou hot korejskou chlapeckou kapelu (nebo možná ne, já se v nich zas tolik nevyznám, ale nějaký teple vypadající korejci to byli a tak předpokládám že je to k-pop kapela). Ani si neumíte představit jak moc jsem se bála že přijde rozbité. Naštěstí bylo zabublinkované jak v krabici tak i krabice samotná byla zabublinkovaná a balík byl zaesíčkovaný polystyrénovýma esíčkama.


Mimochodem zjistila jsem, že zrcadla se fakt blbě fotěj pokud nechcete aby byla vidět vaše na balkóně přihrbená postava napůl se plazící po zemi a pokoušející se vyfotit zrcadlo. Já tam teda vidět nejsem, zato náš balkón bude brzo asi celebrita podle toho na kolika už je fotkách.



Zrcadlo mám ve svém strašlivém nepořádku na stole a krásně mi zvedá náladu při každém malování, stejně jako makeup taštička. Doufám, že časem ouškovou sbírku rozšířím ještě o něco dalšího. Tedy když nepočítám ouška na čelence co občas používám a ty na sponkách co mám objednané. Někdo by mohl udělat třeba nějaký ouškový krém nebo parfém co by mi voněl. A co vy a ouška?

2 komentáře: