neděle 4. května 2014

Novinky: Etude House - Play 101 Pencil

Univerzální malovátka nejsou ve světě kosmetiky nic nového. Je přeci super mít jeden produkt, kterým namalujete tváře, oči, rty...na cokoliv si vzpomenete. Etude House to občas popadne a má tvořivou náladu a spáchá něco co nám zas vyprázdní peněženky. Nebo ne?

Od Etude House mám univerzální produkt v podobě cupcaku, který jsem přes zimu nechala zahálet a teď se k němu pomalu vracím. Jeho používání mi podstatně zlepšili nové štětce, ale o tom jindy protože dnešní článek je o Play 101 Pencil.


Úvodní obrázek vypadá na spoustu a spoustu barviček. A víte co? Nekecá. Fakt jich je hodně. I když ne teda 101. Buď nějaký ještě představí nebo to tak pojmenovali protože Play 50 Pencil by znělo blbě.




Tady to máte. Na výběr bude požehnaně barev. Ve videu dole pak můžete vidět, že to nepoužívají jen jako stíny, rtěnku, tvářenku, ale i jako zesvětlovač, konturku, tužku na obočí. Otázka je jak moc to bude držet a fungovat. Na hezkých korejkách s bezchybnou pletí se to ukazuje pěkně, ale už vidím sebe s pytlema a kruhama pod očima jak tam něco maskuju nebo zesvětluju takovou tužkou. Ze zkušenosti si myslím, že na mých víčkách by to neobstálo ani jako stíny. Takže si možná nějakou tu tužku pořídím, ale jen jako linky. Cena by měla být lehce okolo 6$.


Žádné komentáře:

Okomentovat