úterý 16. prosince 2014

Baviphat: Woori Gokmul Nut Mask Sheet

Kdysi jsem už zkoušela fazolovou variantu téhle Baviphat masky a byla s ní víc než spokojená. Teď jsem našla v krabici zapadlou tuhle chudinku (na fotce to je ta hnědá), která tam čeká už dýl jak půl roku. Byla chuť i čas si masku udělat a hlavně byla spousta zvědavosti jaká bude.


První co musím zmínit je vůně. Už po rozdělání pytlíčku ucítíte něco jako když na vánoce melete lískové ořechy do cukroví. Děda o mě kdysi tvrdil, že jsem veverka protože ořechy jsem jedla kdykoli byli poblíž a když byl podzim, vydržela jsem na zahradě v pyžamu kamenem louskat ořechy třeba hodinu. Takže pro mě voní moc hezky.

Bod dva proč si jí pořídit je pro mě její velikost. Naprosto skvěle mi padne na obličej a nemusím jí různě nastřihávat jako jiné masky. Třetí důvod je její nacucanost, víc mokrá byla akorát maska od My Beauty Diary z které obsah vyloženě kapal.


Použití masky je stejné jako vždycky. Plácnout na obličej, 15-20min to tam nechat, pak masku sundat a zbytek emulze vmasírovat do obličeje. Ve výsledku vidíte, že vaše pleť je vyživenější, lesklejší a póry jsou stažené. Škoda jen, že efekt není trvalý.

Baviphat plátýnkové masky jsou pro mě zatím stále jedny z nejlepších. Dají se sehnat v podstatě za 20kč za kus a to je prostě víc než fér cena za takovýhle výkon.

2 komentáře:

  1. Plátýnkové masky jsem ještě nikdy nezkoušela. Zajímavý typ.

    Ráda bych tě pozvala na Vánoční giveaway, která právě porbíhá u mě na blogu: http://marketatrpisovska.blogspot.cz/2014/12/vanocni-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  2. Musím je vyzkoušet, jednak mám ořechy taky ráda (zajímavé, že maskz z fazolí teda voní po ořechu, ale proč ne), druhak teď mám nějaké ultra levné od bůhvíjaké značky, co byla v akci v Lotte Martu (vyšly nad míň než 10 Kč/kus), a ty jsou v pohodě, ale žádný zázrak...

    OdpovědětVymazat