úterý 9. prosince 2014

It's Skin: Babyface Petit Blusher - Pure Lavender

Značku It's Skin mám ráda a znám hlavně díky řadě Babyface. Samozřejmě mají toho mnohem víc než jen tuhle řadu, ale často jsou výrobky takové jemné a pastelové, což vypadá hezky a čistě.


Balení Babyface výrobků je prostě bomba. Ksichtík na výrobku je vidět skrz plastikový obal s křidýlky a celé to působí tak roztomile a trochu andělíčkovitě. Někdo prostě ví jak odlišit výrobek a nalákat zákazníky.


Marně přemýšlím jestli tohle nebyl můj druhý pokus o tvářenku, mám takový pocit že jo. První byl asi Etude House: Sweet Recipe Cupcake. No každopádně pokus tak úplně nevyšel a tvářenka i když je naprosto skvělá a má takovou tu nadýchanou chlupatou houbičku, je i na mě kurevsky světlá.


Ono to z těch fotek není moc poznat, ale v podstatě na kůži vypadá jako bílý pudr s nádechem do světle fialova což světlost ještě umocňuje. Takže jako tvářenka není moc použitelná pro kohokoliv kdo není japonka nebo lolita. Člověk s ní musí být při nanášení vážně opatrný aby si nevytvořil na obličeji světle fialový pruh jako vidíte dole na fotce kde jsem to úmyslně trochu přehnala. Obvykle to řeším tak, že nanesu tvářenku přiloženou houbičkou a následně ten strašně světlý pruh rozpatlám štětcem. Výsledkem je skoro neviditelná světle fialová tvář.


Co se týče výdrže, nemůžu jí bohužel moc hodnotit. Po rozetření štětcem se na tváři stane tak nenápadou, že fakt nedokážu pozorovat zda tam večer pořád je. Tipuju že jo.
Pokud jste praktická a cestující žena, asi to nic pro vás nebude, tyhle cute kulatý balení jsou zbytečně velký. Na doma je to však fajn a díky tomu obličeji na balení tohle určitě není poslední Babyface výrobek co mám, jen asi příště zkusím tvářenku v jiném odstínu. Za 150Kč to není špatná koupě a nelituju jí.

5 komentářů:

  1. Nejsem si úplně jistá, ale podle Japonských časopisů tyhle světlé tvářenky většinou nanáší buď jen na jablíčka tváří nebo skoro těsně pod oči (resp hned pod kruhy pod očima) a občas i na nos jakožto kombo tvářenky a rozjasňovače. A asi by to šlo i jako stíny =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkoušela jsem to i na jabka a kdekoliv jinde po tváři a pořád jsem vypadala jak kokot. Uznávám že na fotce to mám hodně nízko, bylo to spíš ilustrační aby to bylo dobře vidět

      Vymazat
  2. Řada Babyface má opravdu skvostná balení ^^ Je škoda, že ti Petit Blusher nesedl, každopádně, neměla by se tvářenka neměla nanášet o něco výš, než je to na fotce? Na licní kost a ne pod ni? Zejména tyto světlé tvářenky, které já běžně a ráda používám, se přeci nanášejí takto: http://i.idnes.cz/11/081/sph/VES3ce002_02profimedia_0043790299.JPG , nevypadalo by to potom lépe? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mám ich BB krém a tiež som paf z tých krídel! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle tvářenku mám (nutno podotknout, že v poněkud tmavší růžové barvě než je tato tvá) a jsem s ní nadmíru spokojená, vydrží tam celej den, dokud si večer neodlíčím obličej, a to mám opravdu hodně, hodně, hodně mastnou pleť. Zkrátka drží jak přikovaná. Za cca 150 kaček je to koupě století a jelikož jí teď dodělávám, budu brzy kupovat další. No a samozřejmě navíc to cute balení... :D

    OdpovědětVymazat