pátek 26. prosince 2014

Takový to vychloubání co jsem dostala k vánocům

Po vánocích je na blozích obvyklé si trochu pohonit ego a ukázat všem ubožákům jak děsně je člověk bohatý a jaký nový Diory, Lanviny a podobný známý jména nafasoval. Obvykle je to proložený instagramovkama s cukrovím, nazdobený stromek a samozřejmě štědrovečerní stůl. Ano není nic lepšího než místo klidného usednutí ke společné večeři, poskakovat okolo stolu a půl hoďky a fotit jídlo. Toho se u mě naštěstí nedočkáte.....no i když, tak možná trošičku a ve veselejším duchu.

Takže honění ega začneme těma instagramovkama štědrovečerní večeře. Jelikož jsem klikař, tak jsem večer před štědrým dnem prozvracela a tak druhý den nebyla chuť na bramborový salát. Nadělila jsem si tedy zlevněný jogurt z Marks & Spencer.


Pak následovala chvilka odpočinku, protože jsem byla hrozně unavená. Jsem totiž ke všemu ještě nemocná, beru antibiotika, smrkám a kašlu jak o život. No a když jsem si odpočinula, tak se tedy šlo rozbalovat. Ještě zmíním, že na vánoce jsme tu měli mít kamaráda, aby nebyl doma sám, ale kvůli mé nemoci odmítl aby to nechytil. Chápu, že vidina na 39 horečky a smrkání spojené s krvácením ho zrovna nebere. Tak jsme si jen vyměnili koupené dárky. Ten blázen přinesl něco fakt obrovského a těžkého pro mě. Naprosto jsem netušila co a o to větší byla radost při rozbalení.


Jasně je to trochu "Back to the kitchen" dárek, ale já si to fakt přála a vůbec by mě nenapadlo, že když jsme o tom kdysi dávno mluvili, že zrovna tohle si zapamatuje. Prostuduje trh a vybere něco fakt kvalitního a výkonného. Btw muž prohlásil, že to má větší výkon než jedno naše letadlo co tu máme.

Další dárek je vlastně z té samé kategorie, ale taky jsem si ho přála. Seženete ho na metalshopu.


Pak tu mám úplně megasuper kosmetickou věc o které jsem věděla, že jí dostanu. Narazili jsme na Urban Decay stánek v Drážďanech a mě Naked paletky neberou, tahle ale jo. Časem pro vás asi udělám srovnání se Sleek paletkou s podobnýma barvama.


Další z dárků o kterých jsem věděla jsou sluchátka. Je to jedna z mála věcí, kterých mám vždycky málo. Člověk je pokaždý zapomene v některé z kabelek a nikdy neví v které. Trochu ujíždím na zlaté barvě, ale mají tolik barev, že si vybere v podstatě každý. Konečně někdo pochopil, že nám ženským jde nejen o to jak to hraje, ale i jak to vypadá.


Pak jsem si rozbalila poukaz na masážení celého těla celý den, kterou mi můj muž poskytne kdy jen si vzpomenu. Ten jsem vám nefotila. Zato tu mám fotku dalšího exempláře z mé sbírky lebek. Seženete je tady. Dá se na ně psát křídou a pokud jste mírně morbidní nebo vás baví antropologie, je to skvělý dárek, který vám příbuzní mohou dokupovat k vánocům mnoho let.


A úplně největší dárek, vlastně doslova, byla krabice skrývající úžasně růžové RC autíčko. Takže konečně to budu moct s grácií a šarmem nandavat závodícím klukům v parku. Krásně mi ladí k vlasům a na fotce i k ponožkám. Mám k němu i náhradní kapotu abych si tuhle krásku nepoškodila než se to trochu naučím. Myslím, že z té druhé bude slušná Mad Max kára. Růžokáru a vysílačku budu muset taky ještě trošku odecodenit aby to bylo totálně holčičí.


Teď už mám dostatečně nahoněné ego a budu moc ráda, když mi napíšete co pěkného jste dostali vy. Doufám, že to bylo něco roztomilého a něco co jste si opravdu přáli.

4 komentáře:

  1. Ta chňapka je dokonalá :D
    U mě jediný dárek, který nějak stojí za řeč, je prasácká anime figurka sedící na hajzlu, která se dá svléknout, co mi kamarád poslal z Kanady. Když ale budu hlídat děti, asi ji budu muset schovat, nebo přinejmenším obléct :D

    OdpovědětVymazat
  2. Doufám, že už je ti dobře a že sis štědrovečerní večeři v následujících dnech vynahradila. Dárky jsi dostala parádní! Například lebku bych ti hned ukradla :3

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. To ružové autíčko je dokonalé! ♥ :)

    OdpovědětVymazat