úterý 6. května 2014

Trochu dražší roztomilá kosmetika

Značky které nemám moc ozkoušené a o kterých nepíšu, mají taky hezké věci. Obvykle jsou to značky trochu dražší a mě se do nich prostě nechce rvát ty prachy. To ale neznamená, že bych vás měla ochudit o estetický zážitek.

Jill Stuart je značka o které už dlouho uvažuju, ale prostě ty prachy.... Limitka Summer collection 2014 je hezká, ale vemte si že za prťavý stíny nebo tvářenku dáte kolem 1000kč bez DPH.



Les Merveilleuses Ladurée neznám prakticky vůbec. Jenže když narazí člověk na něco co je na obrázcích níže tak mu prostě zaplesá srdíčko. I když je to třeba nepraktický nebo nepoužitelný. Barvičky na oči a tvář v podobě mořských potvůrek je hezký nápad, jen se s tím bude napytel pracovat. Sadu krémů bych brala hned a mýdlo by byl určitě pěkný dárek pro mojí mamku.




O značce Anna Sui snad nemá ani cenu se bavit. Je profláklá, nádherná a já od ní pořád nic nemám. Takhle třeba vypadaj letošní krabičky na stíny. Ano je to nepraktické mít hromadu stínů takhle odděleně v krásných krabičkách, ale kdo by odolal


Shu Uemura taky asi mnohým nebude neznámá. I když byli kolekce co se mi líbily víc. Je to super barevné a evokuje mi to sladkosti.


Značku Paul & Joe seženete klidně i na Asosu. Můžete se těšit na nějaký nový laky na nehty a snad i nějaké nehtové mazání a olejíčky.


Guerlain znáte asi normálně ze Sephory. Teda aspoň já tam chodím pravidelně okukovat krásnou krabičku s barevnýma koulema. Meteorites Aquarela je letošní letní limitka. Z toho obrázku je mi líto těch dalších třech krabiček, které museli kvůli focení vyprázdnit a přesypat, aby tahle vypadala plná.


Liz Lisa je pro nádherná a plná detailů. Pro někoho možná už trochu moc. I když nejedna lolita by vzala jejich obchod útokem. Mají jak krásné oblečení tak kosmetiku.


Všechny obrázky jsou takové ochutnávky z nových kolekcí. Kdybych sem měla dávat z každé všechno, tak by jste se uscroolovali k smrti. Pokud vás něco zaujalo, jistě nebude problém si najít stránky dané firmy a plakat nad cenama.

3 komentáře:

  1. bože to Les Merveilleuses Ladurée nebo to poslední! je to tak úžasně kýčovitě nazdobený, až je to boží a hrozně to chci!! :D mimochodem zajímavá varianta s hezkým obalem je nový BB od Misshy http://www.ebay.com/itm/MISSHA-Gold-Snow-Radiance-BB-Cake-SPF40-PA-20g-23-RUBYRUBYSHOP-/400673918407?pt=US_Skin_Care&hash=item5d4a06cdc7 možná se nakonec nechám zlákat... :D zatím nikde nejsou žádný recenze, tak nevím nevím...Olga

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow docela dobrý, já teda koukala zatím akorát po novým balzámu co je na Missha stránkách http://www.missha.cz/index.php?route=product/product&path=80&product_id=389

      Vymazat
  2. Tu LaDurée už mají i v Sephoře v Paříži (tzn odpadne DPH nebo clo), ale za ty prachy to nikdo moc nekupoval. Naživo to vypadá stejně krásně jako na obrázcích, i když teda do Evropy nedovezli úplně všechno. Pamatuju že loni byl na sasa dárkový box od Jill Stuart a vypadal dokonale a láká mě make up of Paul and Joe, protože je snad v každém japonském časopisu...

    OdpovědětVymazat