čtvrtek 6. února 2014

Novinky: Baviphat: Urban Dollkiss a Peripera: Heart Tok Blusher

Náhodou jsem narazila na nové věci od Baviphat. Kolekce se jmenuje Urban Dollkiss a je mi trochu záhadou proč to píšou takhle dohromady a proč když celá kolekce je plná jablek se to nejmenuje třeba sladký jabko nebo jabko navždy.

Už jsem měla za to, že Baviphat snad ani nic nového nevydává. A dohledat nějaký kloudný obrázek kde jsou pohromadě všechna nově vydaná jablka byla docela fuška. Ani na oficiálních stránkách nic pořádného nebylo, takže pomohl až nějaký neznámý čínský server.


V kolekci najdete:

Baviphat: I Love CC Cream Pure Aura (červené jablko)
Baviphat: I Love CC Cream Luminous Pure (fialové jablko)
Baviphat: I Love CC Cream Colour Change (oranžové jablko) - ten mě láká asi nejvíc
Baviphat: AC Therapy Sleeping Pack (zelené jablko)
Baviphat: Snail Therapy Sleeping Pack (fialové jablko)
Baviphat: White Sleeping Pack (oranžové jablko)
Baviphat: Galactomyces First Essence (průsvitné červené jablko)
Baviphat: Hinoki Total Solution Gel Cream (červené jablko)
Baviphat: I Love Secret Dress (světle růžové jablko)
Baviphat: I Love Triple Lips (na dalších obrázcích)

Jeden detailnější obrázek, aby jste věděli jak to vypadá z blízka. Vůbec to není špatné. Vlastně pokud to nebude vyloženě levný plast, tak by to mohlo být hodně super.....jo a pokud to bude mít nějaké rozumné vlastnosti.



Aby toho nebylo málo tak k Urban Dollkiss spadá i jablečná kolekce na rty se jménem I Love Triple Lips. Taky bych asi čekala nějaké rozumnější pojmenování spojené s jablíčkama, ale holt nejsem Baviphat markeťák a nerozhoduju o tom. Na prvním obrázku v nadpise říkají že Triple znamená, že to barví rty jako Tint, zároveň je to rtěnkovité a hustší než normální Tint a ještě se to trochu leskne jako lesk na rty.





Všechny ty krémy předtím vypadali celkem dobře, tohle balení na mě působí malinko laciněji díky té průhlednosti obalu. Ale zas člověk vidí kolik tam toho je. Jsem upřímně zvědavá jak se to bude z té lahvičky ke konci dolovat.

Pamatujete si na srdíčkovou kolekci od Peripera? Tak teď se objevili i tvářenky ve tvaru srdce. Peripera: Heart Tok Blusher není tak roztomilá jako třeba srdcová tvářenka od Benefitu, ale pořád je to celkem hezká tvářenka s cenou co se vejde do 10$. Mají jí na koreadepartu nebo testerkorea.


Žádné komentáře:

Okomentovat