čtvrtek 27. února 2014

Peripera: Choco-Choco Eye Collection

Začínám mít pocit, že kosmetika vyvolávající chuť k nezřízené konzumaci sladkostí by se měla zakázat. Nová kolekce od Peripera je toho jasným důkazem. Připravte se na nálož obrázků plných čokolády. Pro vlastní bezpečí si raděj před prohlížením nějakou tu tabulku mléčné čokošky sežeňte, jinak totiž hrozí že budete pak vraždit aby jste nějakou sehnali.


Už první obrázek na který jsem narazila by měl bejt trestnej, protože je tam víc čokolády než má mysl snese. Nedalo mi to a musela jsem si najít nějaké detailnější informace. Bohužel ze stránek kde jich bylo víc nejdou stáhnout obrázky, takže jsem pátrala ještě dál a s velkou slávou našla vyobrazené jednotlivé produkty bez detailů. Ale ty vám stejně popíšu pod obrázkem.


Takhle vypadá tedy kolekce se smělým podtitulem 2014 Hot Trend Brown Color. No nevím jestli letos bude v kurzu hnědá.....eeee stejně koukám na to žrádlo tam. Hnědá je dobrá pro někoho kdo nechce vypadat moc namalovaně případně pro světlé slečny co se chtěj tvářit přírodně.....pořád koukám na to jídlo.


Choco-Choco Brush Liner jsou linky na oči ve fixe s tenounkým hrotem. Barva je jen jedna a to Dark Choco. I když nevím jestli výrobci někdy viděli hořkou čokoládu co se prodává u nás, ta je teda sakra tmavší. Ale pro toho kdo nechce tvrdé černé linky to určitě bude fajn.


Věc která se mi z kolekce nejvíc líbí je Brow Mascara. Někdy už nepřemýšlím v češtině, ale v angličtině a přiznám se, že ani nevím pod jakým názvem by se to tu prodávalo. Řasenka na obočí? Obočenka? Důvod proč se mi tenhle produkt líbí nejvíc je, že je na něm nejvíc patrná ta stékající čokoládová poleva a úplně vidím jak při každém pokusu o líčení skončím žižlajíc Brow Mascaru. Jak sami vidíte, bude ve dvou barvách. Dark a Milk Choco. Měla by být dokonce i voděodolná.


Poslední je tu řasenka. Zase v barvě Dark Choco a zase okolo ní je na obrázku roztroušeno nebezpečně moc sladkostí a já mám sakra hlad! A ještě po ní tak slastně stéká ta poleva.....to je normální food porn tohle! Jo měla by zahušťovat řasy a je v ní nějaký včelí vosk nebo co.

Du někoho zabít pro trochu čokolády. Omlouvám se za nevhodné výrazy v článku, ale to se fakt nedalo vydržet když člověk kouká na něco takového. Jsem prostě čokoholik a dortíkoholik.

3 komentáře:

  1. Ještě, že jsem shodou náhod usedla k tomuhle článku s dortíkem na talíři =D
    Obaly mi nejvíce připomínají sušenky a jak tak koukám, tak ty linky ve fixu bych klidně brala :) už se těším až se objeví nějaké recenze ^^

    OdpovědětVymazat
  2. Sbohem, dieto... Ty linky jsou super, tady v Evrope jsem shanenim hnedych linek stravila 3 dny >.>

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tady v čechách kosmetiku taky moc nenakupuju (ještě tak občas v zahraničí ze zvědavosti to co se k nám nevozí). Spíš chodím na čumendu do drogérek občas. Někdy se divím že mě ještě žádnej strážnej neodchyt, že tam pořád lezu a nic nekupuju. Když oni ale tak zoufale nic nemaj! No zítra jsem slíbila muži koupit deodorant, tak s velkou slávou konečně zas něco koupím :)

      Vymazat