úterý 1. dubna 2014

Holika Holika: Heartful Silky Lipstick

Někde jsem četla, že jedním z aktuálních trendů je efekt slíbané rtěnky. Zní to jako hrozná kravina. A přece se mi zadařilo kouzlo nechtěného a při pořízení nové rtěnky přesně tohodle efektu dosahuju. A víte co? Vůbec to nevypadá špatně. Teda pokud to nakombinujete s oblečením typu "jsem drsná rockerka/punkerka/gothička" a výrazným líčením.


Rtěnka po nanesení vypadá normálně.....asi 5 vteřin než si promnete rty. Pak se dostaví mírně rozmazaný efekt ala zfetlá děvka. Okraje rtěnky se pomalu rozmáznou do ztracena a ve středu rtů bude barva takovým zvláštním způsobem nerovnoměrná. Prostě jako by jste se s někým líbali. Pokud chcete aby vám rtěnka vydržela hezká, nemněte si rty a každých 15min kontrolujte a upravujte rtěnku.

Zas ale na puse vydrží i v tom podivném slíbaném stavu docela dlouho. Přečkala i oběd v KFC (normálně tam nechodím, ale měly plyšový sovy a co by člověk pro hezkýho plyšáka neudělal že jo). Za den jsem jí doplňovala asi čtyřikrát (protože mě ten slíbaný efekt nijak neštval).


Mám odstín SRD802 Lovely Vampire. Popsala bych jí jako červenohnědou s větším příklonem k té hnědé. A ač to nemám moc ráda, zkusila jsem ji vyfotit na rtech (minule jste to chtěli, tak to máte mít). Nevysušuje ani nehydratuje. Prakticky jsem o ní nevěděla, byla příjemná a fakt jsem si jí užila. Jen to asi nebude pro každého. Možná že světlé odstíny se chovají jinak než tenhle.



Vrchní fotka je hned po nanesení, spodní je po delším nošení, jídle, pití a takových těch běžných činnostech. Akorát teda na fotkách vypadá víc červeně než ve skutečnosti je.

Obal se mi líbí, krabička se mi líbila, srdíčkový tvar rtěnky je super, vlastnosti jsou no takové spíš zábavné než seriózní, ale jo, hodnotím jí kladně a klidně bych si jí pořídila znovu. Prostě mě baví tím jak je totálně jiná.

5 komentářů:

  1. Efekt slíbané rtěnky? Přiznávám se, že o tom slyším poprvé. A nějak se nedokážu rozhodnout, zda jsem fanouškem, nebo ne. Přeci jen musím přiznat, že se mi líbí především hned po nanesení. Má naprosto skvělou barvu, i když odečtu tu větší červenost, kterou zmiňuješ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako barva je fakt super. V drogérii bych si něco takovýho nekoupila, ale tady se mi děsně líbil tvar tak jsem objednala nejtmavší variantu co měli a zjistila, že mi sluší a líbí se mi. Se rtěnkama mám obvykle problém a nemůžu najít tu správnou. Líbí se mi buď extrémy jako modrá, černá a nebo určitý typ růžové kterou neumím popsat. Takže už se mi stalo že jsem stála v obchodě s rukou pomalovanou dvaceti odstínama růžové a ani jeden nebyl ten správnej.
      Jsem zvědavá co budu dělat až mi dojde. Jestli si jí objednám znovu nebo dám šanci něčemu dalšímu. Sama nevím.

      Vymazat
  2. Huh, tak tomuhle se rika efekt slibane rtenky... Mne prijde, ze to same mi udela kterakoliv rtenka po hodine a vic od naneseni. =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi mám dobrý rtěnky a tohle mi nedělají. Buď úporně drží nebo mizí vcelku rozumně rovnoměrně a nerozplizávají se.

      Vymazat
  3. ta rtěnka vypadá supr, o efektu slíbaných rtů slyším poprvé, ale docela se mi to líbí :D

    OdpovědětVymazat