úterý 22. dubna 2014

Minirecenze část 1

Vzorečků se tentokrát sešlo nějak moc a ještě jsem měla nějakou psavou náladu, takže nakonec z toho byl delší článek než jsem čekala. Proto jsem se rozhodla ho rozdělit na dvě části. Jediné co jsem z toho co vidíte na fotce nevyzkoušela jsou sun creamy. Tak nějak to nemělo smysl když bylo hnusně, pod mrakem nebo pršelo. Vyjimečných pár pěkných jarních dnů asi taky nebude to pravé ořechové pro krém co má zabránit opálení.


SkinFood - Black Egg Pore Primer - mám pocit jako bych na sebe mazala spoustu hladkého silikonu. Trochu stahuje póry.

SkinFood - Egg White Pore Mask - použití je jednoduché, nanést a nechat na obličeji 10-15min. Sem teda nečekala žádnej zázrak, ale kupodivu byla pleť s 90% vyčištěná a hebká. Nevzalo to jen ty nejhrubší a nejmastnější ošklivosti co mám z boku na nose. Tam má vlastně skoro každá maska co jsem zkoušela docela problém. Jinak maska byla dost řídká a po 5ti minutách začala pálit a píchat a po dalších 5ti byla zas ok. Jako bonus maska krásně voní. Určitě si jí pořídím ve velkém balení.

Skin79 - Super+ BB Triple Function (oranžový) - kupodivu mi momentálně barevně sedí líp než růžový co běžně používám. Není ani tak hutný a mastný. Trochu míň kryje. Přijde mi, že hezky rozzáří obličej. Na obličeji drží stejně jako ostatní Skin79. SPF 50 zaručí že se člověk neopálí snad ani v Africe.

Skin79 - Super+ BB Triple Function (zelený) - je kurevsky světlej a když to říkám já s bílozelenou pletí, tak je to pravda. Po nanesení jsem se až vyděsila, že to budu mít jako masku, naštěstí se to po chvíli trochu vsáklo. Ale furt to zesvětluje jak sviňa. Krytí má asi trochu lepší než oranžový i když si tim nejsem jistá a může to být ovlivněno tím zesvětlením. A mám pocit že tou světlostí mi to zvýraznilo trapně se červenající tváře. SPF 30

Skin79 - Super+ BB Triple Function (fialový) - tohle BB není pro mě. Je spíš pro suchou pleť protože já jsem s ním mastná až za ušíma i když se zapudruju. První tři hoďky dobrý a pak je ze mě topinka. Kryje stejně jako růžový, takže po téhle stránce mohu být spokojena. SPF 40 je v našich končinách víc než dostatečné.

Tony Moly - I'm Real Avocado Rich Cream - v přední řadě krásně voní, na obličeji je příjemný, ale větší účinky člověk ze vzorku nepozná. Asi bych si ho koupila hlavně kvůli vůni.

SkinFood - Gold Caviar Lifting Eye Serum - zase z vzorku který si na sebe namažu 3x fakt nepoznám jestli byl nějaký lifting efekt, ale musím říct, že jsem se docela bála jestli to nebude smrdět jako některé SkinFood přípravky a byla jsem mile překvapena. Jako je to hodně mastný krém v podstatě bez vůně. Takže někdo se suchou pokožkou okolo očí by ho moh ocenit.

3 komentáře:

  1. Na stole mi momentálně doma na víkendové testování leží zelený Skin79 Super+ BB Triple Function... no super, to už se teda "těším" xD

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, fotka zelenýho by bodla, zajímalo by mě, jak brutální to je (s oblibou používám bílý goth pudr, tak by mi to třeba ušeřilo práci). A ta maska zní fakt dobře!

    OdpovědětVymazat